AIK förlorade mot Modo Hockey
Foto: Bildbyrån
Matchrapport

Modo Hockey vann borta mot AIK

ANNONS

Modo Hockey vann matchen borta mot AIK i Hockeyallsvenskan på onsdagen. 1-3 (1-0, 0-3, 0-0) slutade matchen.

Segern var Modo Hockeys sjätte på de senaste sju matcherna.

AIK tog ledningen efter 12.43, genom Nicklas Heinerö på pass av Maksim Semjonov och Axel Wemmenborn. Modo Hockey vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-0 till 1-3. Modo Hockeys mål gjordes av Erik Karlsson, Daniel Mannberg och Riley Woods. I tredje perioden höll Modo Hockey i sin 3-1-ledning och vann.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att AIK slutar på nionde plats, och Modo Hockey på andra plats. AIK är därmed klart för Hockeyallsvenska slutspelet. Modo Hockey är klart för Hockeyallsvenska slutspelet.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL