Jacob Nilsson.
Foto: Bildbyrån
SHL

Jacob Nilsson forwarden förlänger med Frölunda

ANNONS

Jacob Nilsson skadade sig tidigt i höstas och har inte spelat sedan slutet av september.
Nu väljer Frölunda att förlänga forwardens kontrakt över nästa säsong.
Vi gillar Jacob och han har potential, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till lagets hemsida.

Mycket har hänt runt Frölunda de senaste dagarna och mycket fortsätter bevisligen hända i Göteborgsklubben. Tidigare i veckan har de presenterat ett nytt klubbmärke, dragit tillbaka klubbmärket, presenterat den tjeckiske landslagsmannen Radan Lenc och nu även förlängt kontraktet med Jacob Nilsson.

Nilsson återvände till Sverige inför fjolårssäsongen och kom då till spel I Färjestad, men inför årets säsong flyttade han söderut och hamnade i stället i Frölunda. I Göteborg har det däremot inte blivit så många matcher för forwarden, då han tidigt under säsongen skadade knät.

Sedan den 25 september har han missat lagets samtliga matcher och Nilsson är fortfarande inte tillbaka i på is, men klubben kunde ändå meddela att det blir ett förlängt kontrakt som sträcker sig över nästa säsong.

Säsongen har ju på grund av skadan inte blivit som vi och Jacob tänkt oss. Men han är en härlig kille som vi vill fortsätta att samarbeta med. Vi gillar Jacob och han har potential, det visade han om inte annat under inledningen av säsongen, säger Frölundas sportchef Fredrik Sjöström till lagets hemsida.

Nilsson noterades, på de fem matcherna han hann med att spela i Frölunda, för fyra poäng (3+1).


TV: Kan Joel Lundqvist slå Janne Sandströms rekord?

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL