Edwin Hedberg.
Foto: Bildbyrån
Europa

Edwin Hedberg flyttar till Nottingham Panthers

ANNONS

Edwin Hedberg hamnade i Östersunds IK efter att ha tagit en paus från hockeyn under slutet av fjolårssäsongen. Nu är han klar för en flytt till den engelska klubben Nottingham Panthers, vilket laget bekräftar på sin hemsida.

Edwin Hedberg kom till MoDo som en prestige värvning inför fjolårssäsongen, men i januari gick han och klubben skilda vägar och för Expressen berättade Hedberg då att han skulle sätta karriären på paus.

Den pausade karriären återupptogs i mitten av november förra året, då det stod klart att 27-åringen återvänder till moderklubben Östersunds IK. Nu står det klart att det blir ytterligare klubbyte för forwarden och hans nya klubbadress blir i England.

Nottingham Panthers bekräftade under dagen på sin hemsida att de knutit till sig Hedberg över resten av säsongen.

“Nottingham Panthers är glada över att bekräfta värvningen av Edwin Hedberg för resten av säsongen 2021/22..”, skriver laget.

Under säsongen i Hockeyettan har Hedberg noterats för två poäng (1+1) på tio spelade matcher.


TV: Spelarna som kan gå från Hockeyallsvenskan till SHL

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL