Studio Oddset Hockey

Det krävs för att Djurgården ska undvika kval: "Inte realistiskt"

ANNONS

Den tidigare Djurgårdsstjärnan Andreas Engqvist gästar veckans Studio Oddset Hockey. I avsnittet står just Djurgården i fokus. Vad kan comebackande Dick Axelsson tillföra? Och finns det någon chans att de kan undvika kval?
– I så fall måste de spela som ett topp fyra-lag resten av säsongen, konstaterar Måns Karlsson i programmet.

Djurgården är fast förankrade i botten och har bara tagit 22 poäng på 30 matcher. Man har den senaste tiden varit aktiva i sina försök att klättra från jumboplatsen, och har bytt såväl sportchef som gjort om rejält i spelartruppen.

Den tillförordnade sportchefen K-G Stoppel är med i veckans Studio Oddset Hockey på länk mitt i Djurgårdens svåra coronaläge och berättar om vägen framåt, vad Dick Axelsson ska tillföra och avslöjar dessutom att det varit skarpt läge med en tränarkandidat. 

Dessutom:

  • Andreas Engqvist, tidigare lagkapten i Djurgården, gästar programmet och berättar om höjdpunkterna från karriären och analyserar vad som gått snett för Djurgården.
  • Siffrorna visar - så behöver Djurgården prestera för att undvika kval
  • Rätt eller fel att ta in Dick Axelsson?
  • Måns Karlsson utser 2021 års bästa spelare i SHL.
  • Veckans trippel.

Se hela avsnittet i videospelaren ovan.

Den här artikeln handlar om: