Jeremy Boyce.
Foto: Bildbyrån/Pär Olert
SHL

Över 500 matcher med Timrå – följer med upp i SHL

ANNONS
Två starka profiler får följa med Timrå upp i SHL. I dag meddelade klubben att man förlängt kontrakten med både Jeremy Boyce och Morten Madsen.
– Jeremy är en viktig kulturbärare både av och på isen, säger sportchefen Kent Norberg.

Det har länge varit oklart om Jeremy Boyce skulle få förtroendet att följa med Timrå upp i SHL efter vårens avancemang. Men i dag rensades alla grumligheter bort när sportchefen Kent Norberg meddelade att 27-åringen skrivit ett nytt ettårskontrakt med klubben.

– Jeremy är en viktig kulturbärare både av och på isen. Han är en kille som alltid kommer till träning och match och ger 100 procent till Timrå IK, säger Norberg i ett pressmeddelande.

Boyce flyttade från Stockholm till Timrå redan som 16-åring 2009 och har varit klubben trogen sedan dess, Där har han spelat över 500 grundseriematcher för klubben i SHL och Hockeyallsvenskan.

– Jag ser fram emot att fortsätta resan med Timrå på isen och utanför. Jag vill fortsätta att ta steg i rätt riktning för att ta Timrå till toppen i Sverige. På isen siktar jag på att fortsätta med mitt spel med mycket energi, fart och ett stort hjärta, säger Boyce.


DANSKEN STANNAR

Klart är det även att den danske VM-spelaren Morten Madsen blir kvar i klubben ytterligare en säsong. 34-åringen kom till Timrå från Karlskrona 2018 och har gjort en säsong i SHL och två i Hockeyallsvenskan med klubben.

Totalt har han spelat 360 SHL-matcher med Modo, Karlskrona och Timrå under karriären.

– Jag är jätteglad och stolt över att jag får hänga med på resan upp i SHL. Förväntningarna är att vi ska etablera Timrå där och det ser jag som en rolig utmaning. Jag ska bidra med hårt jobb varje dag, samt vara en ledare både på och utanför isen, säger Morten Madsen.


TV: Coachskola med Timrås tränare Fredrik Andersson


Den här artikeln handlar om: