Niklas Czarnecki.
Foto: Bildbyrån.
HockeyAllsvenskan

Rutinerade tränaren lämnar allsvenska klubben

ANNONS
Under sin tid i Vita Hästen har han varit både sportchef, huvudtränare och assisterande tränare. Nu står det klart att Niklas Czarnecki lämnar den hockeyallsvenska klubben. 

Niklas Czarnecki är kanske mest känd för att ha varit Brynäs huvudtränare mellan åren 2008-2011 och Färjestads dito säsongen därpå (tills han fick sparken under pågående säsong). De senaste två åren har han spenderat som assisterande tränare i Vita Hästen. 

Att 55-åringen nu lämnar den Norrköpingsbaserade klubben, är enligt klubbens hemsida på tränarens egna initiativ. 

– Jag har under en tid känt att jag behöver en förändring och göra något annat. Jag har trivts bra i föreningen under alla de här åren, men minns med oerhörd glädje speciellt den första säsongen i Hockeyallsvenskan som var fantastisk både för mig personligen och för föreningen. Jag är tacksam över den här tiden, de människor jag lärt känna och det som jag fått uppleva. Jag är extra stolt över att vi lyckades landa den här säsongen med alla tuffa utmaningar som vi fick genomgå. Jag önskar Hästen nu en mer normal säsong och lycka till i HockeyAllsvenskan, säger Niklas Czarnecki till Vita Hästens hemsida. 

Tidigare i vår kom rykten som kopplade ihop Czarneckis namn med Hockeyettan-klubben Kalmar HC. Någonting som Kalmars sportchef Daniel Stolt inte förnekade. 
– Under åren har jag varit i kontakt med honom, sa han då till tidningen Barometern. 

Den här artikeln handlar om: