Eddie Larsson.
Foto: Josefine Loftenius/Bildbyrån
SHL

Bekräftat: Förre lagkaptenen tillbaka i LHC

ANNONS
Han har 208 matcher för Linköping i bagaget. Efter en säsong i Luleå återvänder nu Linköpings förre lagkapten Eddie Larsson till klubben. 

– Det ska bli skitkul och jag är väldigt peppad, säger han till klubbens hemsida. 

Eddie Larssons sejour i Luleå blev blott ettårig. Nu är han tillbaka i klubben som han spelat såväl juniorhockey som SHL-hockey för tidigare. 

I Linköpings ledarstab finns bland annat backtränaren Klas Östman som ska ha varit en stor faktor till beslutet att återvända. 

– Det är klart att han spelar en stor roll, nu när jag får chansen att komma tillbaka. Dels han, men också Hävelid som jag har haft en del kontakt med när jag var där nere tidigare och jag vet vilken utveckling han kan bidra med, säger Eddie till Linköpings hemsida.

Eddie spelade i Linköping från 2016-2020 men lämnade klubben för Luleå inför den senaste säsongen. Där blev det 45 matcher för den 30-årige backen, som under våren kämpade mot en skada som han hade svårt att ta sig tillbaka ifrån. Nu vill han ta revansch, och att få chansen att göra det i just Linköping är han extra nöjd med. 

 – Det ska bli kul såklart och framförallt att få göra det i Linköping. Förhoppningsvis inför fans igen och i Saab Arena, det ska bli skitkul såklart och det är jag väldigt peppad inför.


TV: Analys av Linköpings säsong

Den här artikeln handlar om: