Sök
Intervju

Besviken på Leksand: "Inte skötts proffsigt"

Backen om ✅ Bristen på kommunikation ✅ Lyftet i SSK ✅ Nobben av TV-pucken

Han inledde säsongen starkt i Leksand – bara för att hamna på läktaren i ett senare skede. Nu talar backen Lucas Nordsäter ut om sin stora besvikelse över hur säsongen i klubben utvecklades.
– Jag tycker inte att Leksand har varit ett bra ställe att vara på för min utveckling, säger Nordsäter till hockeysverige.se.

LEKSAND (HOCKEYSVERIGE.SE)

Lucas Nordsäter kom till Leksand från Färjestad inför säsongen 2018/19. Han var bland annat med om att ta klivet upp i SHL efter en kvalmatchserie mot Mora 2019. 

Fram till och med mitten av förra säsongen hade han en ordinarie tröja i laget, men sedan förändrades allt. Trots att han var med i landslagssnacket i början av säsongen hamnade han på läktaren innan han till slut lånades ut till Södertälje för resten av säsongen. Ett SSK som han för övr

LÄS VIDARE SOM MEDLEM

Logga in som medlem för att fortsätta läsa - helt gratis

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta läsa den här artikeln.
Du kan när som helst köpa till en Plus-prenumeration.

Den här artikeln handlar om:
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten