Felix Olsson kommer få spela med radarpartnern Jonatan Harju även i SSK.
Foto: Bildbyrån
Intervju

”Trodde aldrig att vi skulle spela tillsammans på den här nivån”

Felix Olsson fick sitt stora allsvenska genombrott i Tingsryd den här säsongen. 
Då flyttar han – tillsammans med barndomskompisen Jonatan Harju – till Södertälje för att ta nästa kliv i karriären.
– Jag ska bevisa att jag kan vara den spelaren jag var i Tingsryd, men också göra det i ett lag som är tippat att vara lite högre, säger han till hockeysverige.se.

För vissa lag inom svensk ishockey har lågsäsongen och Silly Season redan dragit igång. 

Därför har vi redan fått se några värvningar och först ut i HockeyAllsvenskan var Södertälje som värvade Tingsrydsduon Jonatan Harju och Felix Olsson

Felix Olsson har hunnit åka hem till Norrland där han har firat påsk när hockeysverige.se når honom. Flytten till SSK blev offentlig strax innan påsk men har varit på gång ett tag innan dess. 

– Jag fick ett bra intryck direkt av Micke (Samuelsson) där. Vi surrade några gånger om vad de har för mål och vad jag har för mål och det stämde väl överens ganska bra. Alla bitar föll på plats helt enkelt, säger Olsson till hockeysverige.se och fortsätter: 
– Den typen av hockey de vill spela är en hockey som jag känner mig trygg i och som jag också vill spela. Det är rätt miljö för mig att utvecklas i och ta nästa steg.

I Tingsryd var 25-åringen en toppcenter och SSK har även aviserat att Olsson är tänkt att ta en framskjuten roll i laget den kommande säsongen. 

– Det får man väl se. Man hoppas ju få en så bra roll som möjligt. Jag har sagt att jag ska vara den spelaren som jag var i Tingsryd för det är ju den spelaren de tittade på och den de vill ha. Jag tänker ge järnet från början till slut och inte slappa på några punkter. Jag vill utvecklas och förbättra flera delar av mitt spel och kan jag göra det så får man se om det leder till en bra roll, säger Felix Olsson själv. 

”SKITROLIGT ATT FÅ SPELA TILLSAMMANS IGEN”  

Han är som sagt inte ensam om att byta Tingsryd mot Södertälje då han även får radarpartnern Jonatan Harju med sig till SSK. 

En speciell situation då duon spelade ungdomshockey tillsammans i Övertorneå innan de återfann varandra i TAIF och nu flyttar tillsammans till Södertälje. 

– Det är bara en bonus och riktigt roligt att få vara i samma klubb som en gammal barndomsvän. Jag hoppas naturligtvis att vi får spela tillsammans igen som vi gjorde i Tingsryd för vi funkar bra tillsammans ute på isen och trivs med varandra, säger Olsson.

När Jonatan Harju värvades till Tingsryd hade Felix Olsson ett finger med i spelet bakom övergången. Den här gången, när de båda flyttar tillsammans, pratade de också om att få möjligheten att fortsätta spela tillsammans. 

– Det är klart att vi snackade med varandra med tanke på att vi är så tajta. Vi båda litar ju på varandra och var öppna med vad vi båda hade för intresse från klubbar.
– Det är klart att det kanske ligger en liten anledning att vi valde samma lag, men det är ju inte så att jag tar något beslut som jag inte vill. Det är samma för honom, han ska ju ta sitt eget beslut och inte tänka på vad jag gör.
– Jag tittar ju mest utifrån vad som skulle vara bäst mig själv och var jag kommer utvecklas mest. Det gör ju han också. Det är absolut skitroligt att vi får spela tillsammans igen men i det stora hela så tittar vi på vad som är bäst för oss själva, oavsett vad den andre gör.

Felix Olsson och Jonatan Harju har hittat bra kemi på isen.

Felix Olsson och Jonatan Harju har hittat bra kemi på isen. Foto: Bildbyrån

Det måste kännas ganska overkligt att spela och flytta tillsammans med en barndomskompis?
– Ja, det trodde man aldrig när vi var i Övertorneå och lirade tillsammans eller när jag var hemma hos honom och spelade tv-spel som liten. Man tänkte ju aldrig att vi skulle kunna spela tillsammans i Allsvenskan. När den dagen väl kom där i Tingsryd så ville man ju ta tillvara på varje sekund som man fick tillsammans. Det är riktigt häftigt att det blir så nästa säsong också.

När duon parades ihop igen under den gångna säsongen så lossnade det direkt för de båda också. De hittade väldigt bra kemi ute på isen och hoppas nu ta med sig det till SSK. 

– Vi funkar bra på isen också. Jag vet nästan exakt hur han ska agera i vissa situationer och han vet vilka områden som jag gillar att vara på. Det är en trygghet att ha honom där också och vi ställer höga krav på varandra.

Harju och Olsson kompletterar också varandra riktigt bra. Den senaste säsongen var det tydligt att Olsson är framspelaren och Harju avslutaren i deras samarbete ute på isen. 

– Det är så vi vill att det ska vara också. Så har det nog varit ända sedan vi spelade tillsammans när vi var små också. Jag har alltid gillat att passa mer och han är en bättre målskytt. Han har alltid haft näsan för att göra mål och stå rätt. Jag föredrar nog att passa så att han har öppet mål än att skjuta själv, även om det såklart är roligt att göra mål också.

”NÄSTAN TACKSAM ATT DET GICK TYNGRE”  

Felix Olsson lämnar nu Tingsryd efter två säsonger i klubben. Han värvades dit 2019 efter att ha spenderat sex raka säsonger i Hockeyettan med Kalix. 

Under debutåret i HockeyAllsvenskan stod han för godkända 20 poäng på 52 matcher men under den senaste säsongen tog han ett stort kliv framåt i sin utveckling då han nästan fördubblade sin poängskörd.

På 52 matcher stod centern för 39 poäng vilket är riktigt starka papper. 

Vad låg då bakom genombrottet? 

– Det var ju lite speciellt första året för då var ju allting nytt, både runt omkring och på isen. Det är en högre liga och det var mycket mer publik på läktarna och mer media. Så det var lite ovant och man var lite nervös. Jag kanske ibland hade lite för höga krav på mig själv också, men jag har alltid haft höga krav. Jag fick ju en bra start första halvan men sedan blev det lite tuffare.
– På ett sätt är jag nästan tacksam för att det gick lite tyngre första säsongen för då hade jag redan testat på det och visste hur det var. När den här säsongen började så visste jag att även om jag inte började skitbra så kunde jag ta mig ur det. Det är bara att fortsätta kriga på och tro på sig själv.
– Jag hade en bra dialog med Magnus (Bogren) inför säsongen också och jag kände att jag fick en bra roll och ett stort förtroende. Då kunde man också gå ut och göra det här lilla extra i varje situation. Det var en bra säsong för mig.

Överkalix-produkten kände också en stor motivation att förbättras vilket ledde till att han lade stort fokus på sommarträningen för att komma starkare till sin andra säsong i Tingsryd. 

– Inför den här säsongen så visste jag vad jag kunde göra på isen och vad jag kunde jobba på. Jag lade i en extra dos träning under sommaren för att bli starkare och bättre.
– Det kändes som att jag hade ett större självförtroende direkt när jag kom ner dit och det blev ju bara bättre när jag fick ett bra förtroende. All beröm till Magnus också, han är en fantastisk tränare som hjälpte mig mycket.

Det lossnade rejält för Felix Olsson den här säsongen.

Det lossnade rejält för Felix Olsson den här säsongen. Foto: Jonas Ljungdahl/Bildbyrån

Är det något speciellt i spelet som du jobbat med?
– Jag ville bli grundstarkare i hela kroppen, och det är något som jag fortfarande vill. Speciellt jobbade jag lite extra med explosiviteten i skridskoåkningen, något jag hade bra nytta av.
– Jag kommer fortsätta jobba med explosiviteten för att vara snabb direkt och komma in först in i situationer för att vinna pucken. Det är de där två, tre första skären som kan göra riktigt stor skillnad. Under sommaren ska jag jobba mycket på skottet också och ja, bli bättre på allt egentligen.

”VILL SPELA SLUTSPELSHOCKEY”  

Felix Olsson befinner sig alltså nu på hemmaplan uppe i Norrbotten men om några veckor kommer flyttlasset bära ner till Södertälje där han ska komma igång med träningen och lära känna sin nya stad och det nya laget. 

Att komma till SSK innebär ett steg upp för 25-åringen som nu kommer få chansen att ta en stor roll i ett förväntat topplag. 

– Den utmaningen känner jag själv att jag vill ta. Jag siktar på att vara lika bra som i fjol och ännu bättre också så klart. Jag tror att det kan bli en riktigt rolig säsong. 

Vad har du för mål med flytten till SSK?
– Jag vill växa både som person men också bli en bättre hockeyspelare. Det kommer bli bra att få möjlighet att åka ner dit och träna på plats tidigt och komma igång med fysbiten och upplägget där. Sedan vill jag väl vara den spelare som jag var i Tingsryd men ett strå vassare.

Den här säsongen tog det roliga slut redan i åttondelsfinalen för Felix Olsson och hans Tingsryd. Men till nästa säsong med SSK är han fast besluten om att ha en längre säsong. 

– Att få spela slutspel är ju det man tränar för varje dag. Det är ju det man spelar för, man vill uppleva de matcherna och gå så långt man kan. Det är också en anledning till att jag valde Södertälje för de har varit högt upp i tabellen och spelat slutspel. Vi fick testa på det i Tingsryd lite nu och det gav mersmak, det är den hockeyn man vill spela.
– Alla spelare i Allsvenskan drömmer nog om att göra den resan för att gå upp till SHL. Det är en lång väg och hårt slit som krävs för att ta sig dit och jag ser fram emot ett ta mig an den utmaningen med Södertälje, avslutar Felix Olsson.


TV: Jonathan Hedström i Wikegård VS

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
onsdag 22 mars
17:30 Ilves - Ässät Liiga
17:30 KalPa - Pelicans Liiga
17:30 Lukko - IFK Helsingfors Liiga
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Luleå - Växjö SHL
19:00 Rögle - Skellefteå SHL
torsdag 23 mars
01:00 Colorado Avalanche - Pittsburgh Penguins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Timrå - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:30 Brynäs - Malmö SHL
23:30 Philadelphia Flyers - Minnesota Wild NHL
00:00 Boston Bruins - Montreal Canadiens NHL
00:00 Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning NHL
00:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
00:00 Washington Capitals - Chicago Blackhawks NHL
00:00 Detroit Red Wings - St Louis Blues NHL
00:00 Florida Panthers - Toronto Maple Leafs NHL
fredag 24 mars
01:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
02:00 Dallas Stars - Pittsburgh Penguins NHL
02:00 Calgary Flames - Vegas Golden Knights NHL
03:00 Vancouver Canucks - San Jose Sharks NHL
03:00 Anaheim Ducks - Winnipeg Jets NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Växjö - Luleå SHL
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
15:15 Örebro - Timrå SHL
16:00 KalPa - Pelicans Liiga
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
00:00 Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 New Jersey Devils - Ottawa Senators NHL
00:00 Dallas Stars - Vancouver Canucks NHL
söndag 26 mars
01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL
05:00 Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights NHL
05:30 Anaheim Ducks - St Louis Blues NHL
15:00 Rögle - Skellefteå SHL
16:00 Ilves - Ässät Liiga
18:30 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
21:00 Arizona Coyotes - Colorado Avalanche NHL
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
00:00 Nashville Predators - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL
måndag 27 mars
04:30 Los Angeles Kings - St Louis Blues NHL
01:00 Ottawa Senators - Florida Panthers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:30 New York Islanders - New Jersey Devils NHL
tisdag 28 mars
02:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
04:00 Anaheim Ducks - Colorado Avalanche NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Boston Bruins - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens NHL
onsdag 29 mars
02:00 St Louis Blues - Vancouver Canucks NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Dallas Stars NHL
03:00 Calgary Flames - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten