Tim Wahlgren, här i Timråtröjan.
Foto: Pär Olert/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Värvades under säsongen – nu stannar forwarden

ANNONS

Tim Wahlgren kommer att vara en Västerviksspelare fortsättningsvis. 
Det står klart efter att klubben meddelat att man skrivit kontrakt med 22-åringen. 

Båda de två senaste säsongerna har Tim Wahlgren inlett i en klubb för att sedan få avsluta i Västervik. 

Nu står det dock klart att 22-åringen också kommer att få inleda en säsong i Västervik då han har skrivit ett kontrakt med den småländska klubben. 

– Vi är riktigt glada att få ha Tim hos oss på permanent basis från start denna säsong. Tim är en stor talang som fortfarande väntar på sitt genombrott som senior. En spelskicklig spelare som vi tror hårt på nästa säsong, säger VIK-sportchefen Emil Georgsson till klubbens hemsida

De två senaste säsongerna har Wahlgren tillhört Modo och Timrå. I Modo blev det 21 matcher och två poäng innan han lånades ut till Västervik och avslutade med nio poäng på 16 matcher. 

Den gångna säsongen i Timrå blev det sex poäng på 37 matcher för centern som sedan avslutade med tolv matcher och sju poäng i Västervik. 

Han har alltså haft bättre klart mycket bättre poängsnitt under sina två korta sejourer i Västervik än vad han haft någon annanstans under seniorkarriären. Både Wahlgren själv och VIK hoppas nu säkert att han kan hålla det poängsnittet uppe över en hel säsong också. 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM