Ryan Reaves.
Foto: Stephen R. Sylvanie-USA TODAY Sports
NHL

Tuffingen överens om fortsättning i Vegas

ANNONS
Han har kallats "NHL:s sista slagskämpe". Nu står det klart att Ryan Reaves NHL-karriär rullar vidare. I går tecknade Vegas Golden Knights ett nytt tvåårskontrakt med den tuffe forwarden.

Han delade ut överlägset flest tacklingar i NHL under grundserien och har rykte om sig att vara ligans okrönte konung när det gäller slagsmål. Ryan Reaves bidrog också med åtta mål och 15 poäng på 71 matcher för sitt Vegas Golden Knights. Det gör att klubben nu väljer att behålla honom.

Reaves skrev på måndagen ett nytt tvåårskontrakt med Golden Knights värt 3,5 miljoner dollar. Det ger honom 1,75 miljoner dollar per säsong de närmaste två åren. I det tvåårskontrakt han är på väg att spela ut tjänade han 2,75 miljoner per säsong.

Ryan Reaves kom till Vegas från Pittsburgh Penguins 2018 efter att dessförinnan tillbringat tio säsonger i St. Louis Blues organisation. Under karriären har den nu 33-årige forwarden gjort 649 NHL-matcher och samlat på sig 910 utvisningsminuter.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL