Fredrik Glader bekräftar intresse för Edwin Hedberg.
Foto: Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

”Vi har givetvis koll på honom”

ANNONS

I en intervju med hockeysverige.se i går öppnade Edwin Hedberg för en återkomst till Modo. 
Nu svarar klubben och bekräftar intresse för 26-åringen.
– Det är en duktig hockeyspelare som vi givetvis har koll på, säger sportchefen Fredrik Glader till ÖA

Edwin Hedberg har haft ett struligt år där han har fått lämna Skellefteå, finska Ässät och tjeckiska Litvinov. 

I en intervju med hockeysverige.se öppnade han för att det skulle kunna bli spel i Modo, där han spenderade fyra säsonger som ung. 

– Absolut vore det intressant. Det har varit intressant många gånger när man haft utgående kontrakt. Jag trivs otroligt bra i Ö-vik och Modo är väl den klubben som jag känner mest för. Så det vore inte alls konstigt. Det hade betytt mycket för mig att få spela i Modo igen, sade Hedberg.

”HAN VET VAR HAN HAR OSS”

Uttalandet bemöts nu av Modo som menar att intresset är ömsesidigt. 

– Det är en duktig hockeyspelare som vi givetvis har koll på. Spelare fostrade i Modo är alltid intressanta, men jag vet också att han inte vill stressa fram något beslut och det respekterar jag. Men han vet var han har oss, säger sportchefen Fredrik Glader till Örnsköldsviks Allehanda och fortsätter: 
– Jag har sprungit in i honom här i Ö-vik och vi har pratat, men det är inget konstigt med det. Som sagt, spelare som är fostrade i föreningen följer vi så klart.

Edwin Hedberg säger dock själv att han inte kommer stressa fram ett beslut utan är tålmodig när det kommer till vilken klubb han spelar i nästa säsong.

– Det är ingen stress just nu, egentligen. Jag skulle kunna vänta fram till i juli innan jag tar ett beslut. Sen är det inte helt lätt att göra klart med några klubbar än, sade 26-åringen till hockeysverige.se.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL