Ryan Lasch och Joel Lassinantti är två stjärnor med utgående kontrakt.
Foto: Bildbyrån
SHL

LISTA: Tio SHL-stjärnor med utgående kontrakt

Vi är bara inne i december, men redan nu börjar rykten florera kring vilka SHL-spelare som ska lämna för andra klubbar. Nedan finner ni en lista på tio SHL-profiler som sitter på utgående kontrakt för tillfället och vars framtid i dagsläget är uppe i luften.

Totalt är det 169 SHL-spelare som sitter på utgående kontrakt för tillfället, om man ska tro EliteProspects siffror. Bland dessa namn finns det många som sticker ut, bland annat de tio som listas nedan.

Nedan finner nio tio spelare, utan någon slags inbördes ordning, vars status i ligan är hög och där alla har en sak gemensamt – alla har ett kontrakt som löper ut under våren 2019. Vissa kanske kommer lämna ligan samtidigt som vissa har rätt feta löneökningar att vänta.

Ryan Lasch, Frölunda

Ryan Lasch har varit en av SHL:s absolut största stjärnor under de senaste säsongerna och den här säsongen är inget undantag. Den 32-årige amerikanen har stått för 23 poäng på 24 matcher under den första halvan av säsongen och ligger därmed på en delad andraplats i poängligan tillsammans med Färjestads Michael Lindqvist.

Kontraktet han skrev på med Frölunda inför säsongen 2017/18 löper ut till våren och i dagsläget är det oklart vad framtiden har att erbjuda för den spelskicklige forwarden.
– Jag vet inte vad som händer och jag kommer inte att prata om det under säsongen, sade han till Göteborgs-Posten i början av säsongen.

Ryan Lasch.Ryan Lasch.Foto: Bildbyrån

Patrik Berglund, Djurgården

Patrik Berglund har, efter en lite tyngre start på säsongen, börjat producera poäng i en allt högre takt för sitt Djurgården och börjar sakta men säkert leva upp till de högt ställda förväntningarna. Efter 24 matcher har Berglund skrapat ihop 16 poäng, varav nio av dessa kommit på de elva senaste matcherna.

Kontraktet med Djurgården löper ut efter säsongen och i minidokumentären "Ex Pat - The Patrik Berglund Story" berättade han att han inte stängt dörren helt och hållet för en återkomst till NHL. Har tidigare sagt att han trivs i Djurgården och Stockholm och kan tänka sig att stanna i huvudstadsklubben, men han lär inte vara utan pengastinna erbjudanden från KHL- och NLA-klubbar framåt vårkanten.

Inte stängt dörren för en fortsättning i Djurgården, inte heller stängt dörren för en återkomst till NHL.

Patrik Berglund.Patrik Berglund.Foto: Bildbyrån/Andreas L Eriksson

Marcus Nilsson, Färjestad

Marcus "Lilliz" Nilsson har tagit hela SHL med storm under hösten och toppar överraskande nog SHL:s poängliga (25 poäng) efter 24 spelade matcher. 

Till våren löper kontraktet med Färjestad ut och för Hockeysverige berättade Nilsson tidigare i höstas att han är öppen för att se vad framtiden kan ha att erbjuda. Då hade han ännu inte inlett några diskussioner kring något nytt kontrakt.
– Det har inte varit något snack där. Vi har inte pratat någonting om ett nytt kontrakt eller en eventuell förlängning. Jag får se vad som händer sen, det beror lite på hur bra jag kan fortsätta göra det här. Jag är öppen för allt i nuläget, berättade han då

Marcus Nilsson.Marcus Nilsson.Foto: Fredrik Karlsson/Bildbyrån

Joel Lassinantti, Luleå

Joel Lassinantti var SHL:s bästa målvakt förra säsongen och hade både NHL- och KHL-klubbar efter sig inför den här säsongen. Luleåmålvakten valde dock att stanna hemma i Luleå, men till nästa säsong kan den skicklige målvakten röra på sig för första gången under sin seniorkarriär.

Kontraktet med Luleå löper då ut och även om Lassinantti varit klubben trogen tidigare ska det nog krävas en rätt fet löneökning för att få en av Sveriges absolut bästa målvakter på den här sidan Atlanten att stanna i Norrbotten.

I början av oktober berättade Luleås assisterande general manager Ulf Engman för HockeyNews om Lassinanttis framtidsutsikter.
– Det är jättesvårt att säga. Vi vill jättegärna behålla honom naturligtvis, men jag har ingen aning om hur det ser ut, sade Engman då.
– Det lär säkert dröja, skulle jag tro. Han har ganska öppet sagt att han gärna skulle prova på NHL eller KHL, men det brukar aldrig vara klart så tidigt.

Joel Lassinantti.Joel Lassinantti.Foto: Simon Eliasson/Bildbyrån

Jonathan Pudas, Skellefteå

Skellefteåbacken Jonathan Pudas har vuxit ut till en publikfavorit i Västerbotten sedan återkomsten 2017. Skrev då på ett treårskontrakt och har inte gjort någon hemlighet av att han trivs väldigt bra i norra Västerbotten.

Kontraktet går ut till våren och chansen finns så klart att han stannar i Skellefteå, men enligt Norran finns locktoner från KHL, pengar som Skellefteå inte kan konkurrera med.
– Sen intresset ... man vet inte hur stort det är. Vad det kan leda till. Det har funnits intresse, men jag har inte riktigt fått känslan för hur stort. Nu har jag familj, så jag kastar mig inte bara in i något. Jag trivs bra här och det brinner inte i knutarna att testa något annat, sade han till Norran i oktober.

Jonathan Pudas.Jonathan Pudas.Foto: Ola Westerberg/Bildbyrån 

Dominik Furch, Örebro

Dominik Furch har varit en av SHL:s absolut bästa målvakter, om inte den bästa, under hösten och är verkligen en fjäder i hatten för Örebros sportchef Niklas Johansson. Med facit i hand har den tjeckiske burväktaren varit en av SHL:s bästa värvningar den här säsongen och kan stoltsera med en räddningsprocent på 92,4 procent samt ett snitt på endast 2,07 insläppt mål per match efter 21 spelade matcher.

Kontraktet löper ut framåt vårkanten och 29-åringen lär inte direkt gå utan anbud till nästa säsong. Närkingarna kommer att behöva last fram den stora pengapåsen för att lyckas behålla Furch, som förmodligen lär ha en del pengastinna erbjudanden från KHL att ta hänsyn inför nästa säsong.

Dominik Furch.Dominik Furch.Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

Nils Lundkvist, Luleå

Efter en jobbig fjolårssäsong har 19-årige Nils Lundkvist studsat tillbaka den här säsongen – och det ordentligt. Backen, som förväntas få en viktig roll i Tomas Monténs JVM-lag i Tjeckien under slutet av den här månaden, 

Det kontrakt han skrev på i början av förra året går ut efter den här säsongen. I slutet av november hade inga diskussioner kring något nytt avtal påbörjats.
– Jag har inte hört något från dem (Luleå Hockey) än, sade Lundkvist till NSD då. (NSD, slutet av november).

Enligt NSD vill Rangers ha över honom till nästa säsong.
– Jag har inte tänkt så mycket på nästa säsong, utan jag fokuserar på den här. Och jag hoppas kunna fortsätta på samma sätt som jag har inlett, och utvecklas ännu mer, säger Nils Lundkvist.

Nils Lundkvist.Nils Lundkvist.Foto: Suvad Mrkonjic/Bildbyrån

Linus Johansson, Färjestad

Linus Johansson nobbade NHL:s locktoner i somras för att istället stanna i Färjestad ytterligare en säsong. Nu går kontraktet ut och den 27-årige landslagsmannen lär inte sakna anbud från klubbar runt om i Europa. Inte heller en flytt till Nordamerika känns orimlig, även om Johansson inte direkt är ung längre.

Smålänningen har vuxit ut till en nyckelfigur i Färjestad under sina år i klubben och Karlstadslaget kommer förmodligen att göra allt i sin makt för att övertyga Johansson om att stanna i Färjestad även i framtiden.

Linus Johansson.Linus Johansson.Foto: Fredrik Karlsson/Bildbyrån

Rhett Rakhshani, Frölunda

31-årige Rhett Rakhshani är redan nu nära på att slå fjolårets poängskörd på 21 poäng, då den amerikanske forwarden noterats för 19 poäng på 22 matcher den här säsongen.

Tvåårskontraktet som Rakhshani skrev med Frölunda inför fjolårssäsongen löper ut till våren. För GT berättade han i början av oktober att framtiden ännu är uppe i luften.
– Jag har ingen plan. Jag fokuserar bara på hockey, jag är en sådan person som tror att det är bäst att bara fokusera på mitt spel och vara bra varje dag. Då sätter man sig i en bra position för framtiden också, sade han då.

Det återstår alltså att se om det blir en fortsättning i Göteborg, ett annat Europaäventyr eller kanske spel i en sjätte SHL-klubb för den högerfattade forwarden.

Rhett Rakhshani.Rhett Rakhshani.Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Gustaf Lindvall, Skellefteå

Skellefteåsonen Gustaf Lindvall har gjort stor succé mellan de svartgula stolparna under säsongen och har bevisat för sig själv och alla andra att han kan vara en viktig spelare på den här nivån. Skrev på ett tvåårskontrakt med Skellefteå under säsongen 2017/18 som går ut efter denna säsong.

Lindvall har satt sig i ett riktigt guldläge inför de kommande kontraktsförhandlingarna i och med sitt spel under hösten och kan räkna med en fin löneökning. Känslan är att Lindvall, som är fostrad i klubben, är angelägen att stanna i norra Västerbotten samtidigt som klubben så klart vill säkra upp sitt målvaktsess. 

Gustaf Lindvall är redo för comeback.Gustaf Lindvall.Foto: Jörgen Jarnberger/Bildbyrån

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 24 mars
17:30 KooKoo - Tappara Liiga
17:30 Ässät - Ilves Liiga
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Västervik - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Skellefteå - Rögle SHL
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Växjö - Luleå SHL
20:00 Zürich - Davos National League
00:00 Buffalo Sabres - New Jersey Devils NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - New York Islanders NHL
lördag 25 mars
02:00 Colorado Avalanche - Arizona Coyotes NHL
15:15 Örebro - Timrå SHL
16:00 KalPa - Pelicans Liiga
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
00:00 Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 New Jersey Devils - Ottawa Senators NHL
00:00 Dallas Stars - Vancouver Canucks NHL
söndag 26 mars
01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL
05:00 Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights NHL
05:30 Anaheim Ducks - St Louis Blues NHL
15:00 Luleå - Växjö SHL
15:00 Rögle - Skellefteå SHL
16:00 Ilves - Ässät Liiga
18:30 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
21:00 Arizona Coyotes - Colorado Avalanche NHL
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
00:00 Nashville Predators - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL
måndag 27 mars
04:30 Los Angeles Kings - St Louis Blues NHL
15:00 Timrå - Örebro SHL
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
01:00 Ottawa Senators - Florida Panthers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:30 New York Islanders - New Jersey Devils NHL
tisdag 28 mars
02:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
04:00 Anaheim Ducks - Colorado Avalanche NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
01:00 Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Boston Bruins - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens NHL
onsdag 29 mars
02:00 St Louis Blues - Vancouver Canucks NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Dallas Stars NHL
03:00 Calgary Flames - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL
01:30 Toronto Maple Leafs - Florida Panthers NHL
01:30 Washington Capitals - New York Islanders NHL
torsdag 30 mars
04:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Rangers NHL
01:00 Boston Bruins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Montreal Canadiens - Florida Panthers NHL
01:00 Ottawa Senators - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
fredag 31 mars
02:30 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
04:00 Seattle Kraken - Anaheim Ducks NHL
04:30 San Jose Sharks - Vegas Golden Knights NHL
01:00 Buffalo Sabres - New York Rangers NHL
lördag 01 april
02:00 Winnipeg Jets - Detroit Red Wings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
04:30 Arizona Coyotes - Dallas Stars NHL
19:00 Nashville Predators - St Louis Blues NHL
21:00 Pittsburgh Penguins - Boston Bruins NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten