Mantas Armalis
Bildbyrån
SHL

Målvakten tillbaka efter långa skadefrånvaron

ANNONS
Skellefteå har tvingats klara sig utan sin målvakt Mantas Armalis under säsongsupptakten. Men nu låter Norran berätta att 27-åringen kommer finnas med i matchtruppen till morgondagens match mot Frölunda.

Mantas Armalis frånvaro har Gustaf Lindvall briljerat mellan Skellefteås stolpar. Men nu är han skadad. Då är det passande för Skellefteå att Mantas Armalis är redo att göra comeback.


Skellefteå vill dock inte avslöja om det blir han eller Oskar ÖstlundMen  som står imorgon. Klart är i alla fall att Armalis redan ikväll gör comeback när han ska vakta Skellefteå J20:s mål mot Djurgården på Hovet. helt enligt plan enligt klubbens medicinska team.
— Även om han är tillbaka lite tidigare än planerat i SHL så var ändå grundplanen att han skulle börja spela matcher med ett juniorlag den här helgen. Mantas har varit på is i flera veckor och är helt återställd nu. Det är bara matchträningen som saknas, säger Erkki Venäläinen, läkare i AIK till Norran.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL