Kevin Wennström lånas ut till Kristianstad.
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån
SHL

Rögle lånar ut juniorforward till Hockeyallsvenskan

ANNONS
Sedan tidigare har Rögle lånat ut backen Jakob Bondesson till allsvenska Kristianstad. Nu meddelar Ängelholmsklubben att juniorforwarden Kevin Wennström gör Bondesson sällskap.

Rögle går som tåget i SHL just nu. Ängelholmsklubben toppar tabellen med sina 19 inspelade poäng på de åtta inledande matcherna, fyra poäng före tvåan Frölunda.

I takt med framgångarna har även speltiden sjunkit för juniorforwarden Kevin Wennström de senaste matcherna. I torsdagens match mot Luleå var 19-åringen utanför laget och i helgens toppmöte med Frölunda fick han sitta på bänken hela matchen.

"INGEN OPTIMAL SITUATITON"

Nu väljer Rögle att låna ut talangen. Under måndagsförmiddagen meddelade klubben att Wennström lånas ut till den hockeyallsvenska nykomlingen Kristianstad på obestämd tid.
– Det är ingen optimal situation för Kevin just nu. Han är ung och lovande och behöver spela mycket, det kan vi inte garantera för tillfället i vårt A-lag och därför är vi glada över möjligheten att låna ut Kevin till Kristianstad, säger Rögles sportchef Chris Abbott till klubbens hemsida.

Sedan tidigare har Rögle lånat ut backtalangen Jakob Bondesson till Kristianstad.

Wennström ansluter till Kristianstad redan under måndagen och kommer finnas tillgänglig för spel i laget bortamatch mot Karlskrona imorgon, tisdag.


Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM