David Goodwin.
Avdo Bilkanovic/Bildbyrån
HockeyAllsvenskan

Lämande SHL-nykomlingen – klar för spel i Hockeyallsvenskan

ANNONS
Förra veckan meddelade SHL-nykomlingen Oskarshamn att nyförvärven David Goodwin och Jake Newton givits tillåtelse att leta ny klubb. Nu lämnar Goodwin, då han gjort klart Mora.

David Goodwin hann inte ens spela en SHL-match med Oskarshamn innan han fick lämna klubben. Förra veckan meddelade nykomlingen att centern, samt backen Jake Newton, fått tillåtelse att leta ny klubb inför den stundande säsongen.

Nu står det klart att Goodwin lämnar Oskarshamn, meddelar SHL-klubben. Oskarshamn valde att inte gå ut med vilken klubb amerikanen skrivit på för, men senare under onsdagskvällen meddelade Mora att centern skrivit på för klubben. 
– Det är en smart center som spelat i SaiPa de två senaste säsongerna och som vi haft ögonen på via våra kontakter i Finland. När Oskarshamn släppte honom såg vi vår chans att förstärka vår trupp ytterligare, säger Moras sportchef Peter Iversen till klubbens hemsida.

27-åringen för 28 poäng (13+15) på 58 matcher i SaiPa den gångna säsongen. 

Du kanske även vill läsa:
Importerna kan få lämna SHL-nykomlingen
Importerna kan få lämna SHL-nykomlingen
Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL