Johan Lorraine, här i Södertäljes tröja.
Daniel Nestor/Bildbyrån
Europa

Spelat för tio klubbar de senaste fem säsongerna – nu får svenske forwarden try out i Tjeckien

ANNONS
Johan Lorraine har representerat tio klubbar under de senaste fem säsongerna. Nu får den 30-årige forwarden chansen att provspela sig till ett kontrakt med tjeckiska Dynamo Pardubice, meddelar klubben på sin hemsida.

Johan Lorraine har varit på en häftig hockeyresa de senaste säsongerna. Den svenske forwarden har spenderat de senaste säsongerna med spel i Tyskland, Österrike, Slovakien, Tjeckien och Kazakstan.

Nu står det klart att 30-åringen, som spelat i Hockeyallsvenskan med Björklöven och i Hockeyettan med Södertälje, får packa väskorna igen. Under söndagsförmiddagen meddelade nämligen den tjeckiska Extraliga-klubben Dynamo Pardubice att forwarden fått ett try out-kontrakt med klubben.

Om Lorraine får kontrakt med Pardubice blir det forwardens elfte klubb under de senaste sex säsongerna. De senaste fem säsongerna har han delat mellan tio olika klubbar: Björklöven, Beibarys Atyrau (Kazakstan), Haninge, Södertälje, Saryarka Karaganda (Kazakstan), HK Temirtau (Kazakstan), Kladno (Tjeckien), Nove Zamky (Slovakien), Lustenau (Österrike) och Bayreuth Tigers (Tyskland). 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL