Mike Yeo och Michel Therrien blir assisterande tränare i Flyers.
Philadelphia

Varit huvudtränare i NHL – nu blir duon assisterande tränare

ANNONS

Både Mike Yeo och Michel Therrien har varit huvudtränare i NHL. Nu kommer de att jobba tillsammans som assisterande tränare till Alain Vigneault i Philadelphia Flyers.

Det kommer att stå tre meriterade herrar på Philadelphia Flyers tränarbänk den kommande säsongen. Under måndagen fastställde Flyers sin tränarstab genom att plocka in Mike Yeo och Michel Therrien som assisterande tränare till nyanställde huvudtränaren Alain Vigneault.

Mike Yeo inledde årets säsong som huvudtränare i St. Louis, men efter en svag start på säsongen fick 45-åringen sparken från klubben. Innan Yeo blev huvudtränare i Blues säsongen 2016/17 hade han fem säsonger som huvudtränare i Minnesota Wild på meritlistan.

MÅNGÅRIG HUVUDTRÄNARE

Michel Therrien har inte haft något tränarjobb de senaste två säsongerna, men innan det var han huvudtränare i NHL under totalt 12 säsonger. 55-åringen har tidigare tränat Pittsburgh (2005 till 2009) och Montreal (2000 till 2003 och 2012 till 2017).

Samtidigt meddelar Philadelphia att Scott Gordon kommer att återgå till sin roll som tränare för farmarlaget Lehigh Valley. Gordon ryckte in som huvudtränare i Flyers efter att Dave Hakstol fick sparken i december.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL