190320 Ishockey, NHL Mar 19, 2019; Uniondale, NY, USA; New York Islanders left wing Matt Martin (17) fights with Boston Bruins defenseman Zdeno Chara (33) during the second period at Nassau Veterans Memorial Coliseum. Mandatory Credit: Brad Penner-USA TODAY Sports …
Nyheter

VIDEO: Tungviktsfajten – här kastar giganterna handskarna

ANNONS

Publiken i Nassau Coliseum bjöds på en riktig tungviktsfajt i nattens match mellan New York Islanders och Boson Bruins. I inledningen av den andra perioden valde Zdeno Chara och Matt Martin att göra upp genom att kasta handskarna.

Med David Pastrnak tillbaka i laget efter ett långt skadeuppehåll kunde Boston Bruins ta en betryggande 5–0-seger borta mot New York Islanders. Hemmalaget stod för en ytterst blek insats och Bruins-målvakten Tuukka Rask behövde bara rädda 13 skott för att hålla sin fjärde nolla för säsongen.

SVENSKEN TILLBAKA I KASSEN

Robin Lehner var tillbaka i Islanderskassen för första gången sedan den 5 mars. Svensken släppa fem puckar förbi sig på de 39 skott han ställdes mot. Efter matchen var 27-åringen, av förklarliga skäl, inte nöjd.
– Ingen av oss gjorde en tillräckligt bra match idag. Vi måste bara glömma detta och gå vidare, men det var kul att vara tillbaka på isen igen, säger Lehner till nhl.com.

Bostons svenske forward Joakim Nordström noterades för en assist på Patrice Bergerons 4–0-mål i den tredje perioden.

Annars var det fajten mellan giganterna Zdeno Chara (205 cm) och Matt Martin (191 cm) i inledningen av den andra perioden som exalterade hemmapubliken mest den här matchen. Efter att ha bytt några slag mellan varandra kunde Bostonkaptenen Chara till slut brotta ner Martin och således avsluta fajten.

New York Islanders – Boston Bruins 0–5 (0–1, 0–2, 0–2)
New York:
Boston: Sean Kuraly 2 (8), Noel Acciari (4), Patrice Bergeron (28), Jake DeBrusk (23)

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL