181011 Ishockey, NHL Oct 10, 2018; Ottawa, Ontario, CAN; Ottawa Senators left wing Brady Tkachuk (7) celebrates his second goal in the second period against the Philadelphia Flyers at Canadian Tire Centre. Mandatory Credit: Marc DesRosiers-USA TODAY Sports © Bildbyrån – COP 7 – SWEDEN ONLY …
Ottawa

Supertalangen blir kvar i Senators

ANNONS

Brady Tkachuk valdes som nummer fyra i den gånga sommarens NHL-draft. Säsongsinledningen har bjudit på både skada och succé – och igår fick han information om att han kan börja leta boende i Otttawa. BradyTkachuck blir kvar i NHL. 

Inför matchen mot Detroit Red Wings, som skulle bli hans åttondei NHL, blev Brady Tkachuk informerad om att han blir kvar i NHL även efter densamma. Tkachuck har missat elva matcher av årets säsong på grund av en skada. På de åtta matcherna han spelat har han gjort fyra mål och och fyra assist. I och med att han stannar kvar i NHL även efter den magiska niomatchersgränsen – alltså efter lagets nästa match – aktiveras första året på hans rookiekontrakt med klubben.

Mot Red Wings gick ynglingen poänglös men skrev ändå in sig i matchprotokollet. Han drog på sig en femminutersutvisning för fighting efter en dust med Red Wings Justin Abdelkader. Senators vann matchen med 2-1.

Den här artikeln handlar om: