General manager Kyle Dubas och William Nylander.
Toronto

Fortsatt stiltje i Nylanderförhandlingarna: ”Behöver överväga en trejd väldigt snart”

ANNONS

Klockan tickar, men på Nylanderfronten finns intet nytt. Nu menar TSN:s insider Darren Dreger att det är dags att överväga en trejd med svensken inblandad.
–  Det finns fortfarande ett stort avstånd mellan dem, både när det handlar om lönen och hur långt kontraktet ska vara, säger han i Toronto’s TSN 1050.

På torsdag är det bara en månad kvar till deadline. Och efter att vi i förra veckan fick rapporter som pekade mot att William Nylander och Toronto närmade sig en överenskommelse har det varit knäpptyst på ryktesfronten under några dagar.

Nu säger TSN:s insider Darren Drager att svensken och klubben alltjämt står långt ifrån varandra.
– Det finns fortfarande ett stort avstånd mellan dem, både när det handlar om lönen och hur långt kontraktet ska vara, säger han i Toronto’s TSN 1050.

CAROLINA ALLJÄMT TROLIGAST

Med tanke på att Nylander måste ha skrivit på ett kontrakt innan den första december för att ens få spela i NHL den här säsongen, och situationen ser ut som den gör, behöver Maple Leafs nu fundera på att trejda bort sin tänkta nyckelpjäs. Det menar Dreger.
– Jag tycker de behöver överväga en trejd väldigt snart, eller hur? Allt handlar om den första december och har han inte skrivit på tills dess får han inte spela i NHL. Det är ingenting han ska överväga.
– Det finns inte direkt ett dåligt intresse för William Nylander. Om jag skulle betta skulle jag sätta Carolina Hurricanes högt upp på listan över lag som är intresserade.

Det är inte första gången Carolina nämns som den troligaste trejdpartnern. De har flera intressanta backar, som är det Toronto vill ha, och framför allt har Brett Pesce setts som en trolig bricka i en sådan trejd.
– Det vore en steal för Toronto, tycker den tidigare Torontobacken Carlo Colaiacovo.

Pesce är inne på det första av sex år på ett kontrakt värt ungefär fyra miljoner dollar. Det kontraktet ska vara något som tilltalar Toronto.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
fredag 14 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL