180925 AIK:s Christian Sandberg, Alexander Deilert och Johan Larsson jublar tillsammans med Max Lindholm (m) efter att Larsson gjort 2-1 för AIK under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och Modo den 25 september 2018 i Stockholm. …
Nyheter

AIK hemmaslog Modo – efter drömminuterna

ANNONS

AIK drog det längsta strået i mötet med den förmodade toppkonkurrenten Modo hemma på Hovet. Slutresultatet skrevs till 4–2 efter tre mål på tre minuter i den andra perioden.

Gästande Modo fick emellertid en drömstart på kvällens möte med AIK när unge Tim Wahlgren lirkade in 1–0-pucken bakom Johannes Jönsson efter bara två minuters spel. AIK fick dock in en kvittering innan den första periodvilan genom måltjuven Anton Holm i spel 5-mot-3.

TRE RAKA SEGRAR

I mittperioden kunde AIK dra ifrån målmässigt då man stod för tre mål på tre minuter signerade Jesper Frödén, Max Lindholm respektive Johan Larsson. Nyförvärvet Daniel Sylwander fick in en reducering för Modo i mitten av den tredje perioden, men närmare än så kom inte Örnsköldsvikslaget, utan AIK kunde ta sin tredje raka seger under säsongsupptakten.

Med sina nio inspelade poäng toppar AIK den ännu väldigt unga Hockeyallsvenska tabellen.
– Det var en svår början på matchen. Det var mycket studspuckar hit och dit och vi fick kriga tillsammans hela gänget och det känns skönt att vi lyckades vinna, sammanfattade AIK-målvakten Johannes Jönsson segern för C More efter matchen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL