Ryan Reaves.
Vegas

Trots locktoner från annat håll – tuffingen stannar i Vegas

ANNONS

Vancouver Canucks, New York Rangers och Calgary Flames var alla intresserade. Trots det väljer forwarden Ryan Reaves att stanna i Vegas Golden Knights. Enligt Darren Dreger på TSN har tuffingen skrivit ett nytt tvåårskontrakt med klubben.

Enligt rapporterna ska kontraktet vara värt 2,275 miljoner dollar per säsong.

Ryan Reaves trejdades från St. Louis Blues till Pittsburgh Penguins förra sommaren i en affär som såg Oskar Sundqvist gå i motsatt riktning. Speciellt långvarig i sin nya klubb blev aldrig Reaves. Innan trade deadline skickades han till Vegas Golden Knights där han hade en rätt undanskymd roll. Åtminstone fram till slutspelet.

SKÖT LAGET TILL FINAL

Med sitt första mål för den nya klubben säkrade han nämligen Golden Knights plats i Stanley Cup-finalen. Reaves styrde in 2–1-målet i den femte konferensfinalen mot Winnipeg Jets och gick från doldis till hjälte.

Han fortsatte sedan på inslaget spår med ett viktigt mål i den första finalen mot Washington innan Vegas förlorade fyra raka matcher. Reaves gjorde tio poäng (4+6) på 79 matcher för Penguins och Golden Knights i grundserien och två mål på tio slutspelsmatcher.

Under karriären har det blivit 498 matcher, 61 poäng (31+30) och 789 utvisningsminuter för tuffingen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 27 maj
13:20 Kanada - Lettland VM
17:20 USA - Tyskland VM
söndag 28 maj
02:00 Vegas Golden Knights - Dallas Stars NHL
14:30 USA - Lettland VM
19:30 Tyskland - Kanada VM
tisdag 30 maj
02:00 Dallas Stars - Vegas Golden Knights NHL