NASHVILLE, TN – DECEMBER 27: Nashville Predators right wing Kevin Fiala (56) and Predators defenseman Roman Josi (59) are shown during the National Hockey League game between the Nashville Predators and Minnesota Wild, held on December 27, 2016, at Bridgestone Arena in Nashville, Tennessee. (Photo by Danny Murphy/Icon Sportswire) NHL Eishockey Herren USA DEC 27 Wild at Predators PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxONLY Icon16016122710 Nashville TN December 27 Nashville Predators Right Wing Kevin Fiala 56 and Predators defenseman Novel Josi 59 are shown during The National Hockey League Game between The Nashville Predators and Minnesota Wild Hero ON December 27 2016 AT Bridgestone Arena in Nashville Tennessee Photo by Danny Murphy Icon Sports Wire NHL Ice hockey men USA DEC 27 Wild AT Predators PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxONLY Icon16016122710 …
VM 2018

Förbundskaptenen avslöjar: NHL-stjärnan spelade VM-finalen skadad

ANNONS

Han anslöt till det schweiziska landslaget mitt under brinnande VM-turnering. Nu berättar förbundskaptenen Patrick Fischer att Roman Josi spelade VM-finalen med en spricka i handen och att hans klubb i NHL, Nashville Predators, gav tillstånd.

Roman Josi anslöt till det schweiziska landslaget från Nashville tillsammans med Kevin Fiala. I semifinalen mot Kanada ådrog sig dock Josi en handskada, som senare skulle visa sig vara en spricka. Det var först först när Predators gav klarttecken som backen blev spelklar till finalen mot Tre Kronor. Detta berättar förbundskaptenen Patrick Fischer i samband med ett sportkonvent i Schweiz.

Även Berns anfallare Simon Moser ska ha spelat finalen med en spricka i handen. Den skadan ska han ha dragits med under hela turneringen.

Den här artikeln handlar om: