Niklas Pavel
Nyheter

Niklas Pavel utpekad på sociala medier: ”Känns trist och obehagligt”

ANNONS

Niklas Pavel hängdes ut på sociala medier påstådd att ha skadat sin lagkamrat Brock Trotter på en träning. Nu går klubben ut med ett uttalande på hemsidan. 
”Under de senaste dagarna har felaktiga uppgifter gällande Niklas Pavel spridits via bloggar och sociala media.”

Björklövens Niklas Pavel har vid flertalet tillfällen stängts av för att ha begått vårdslösa tacklingar. Men tidigare i veckan hängdes Pavel ut på sociala medier efter ha tacklat sin lagkamrat Brock Trotter.

Han påstods ha skadat Trotter där det skrevs att det handlade om en huvudtackling, men nu skriver klubben på sin hemsida att ryktena var felaktiga.
”Under de senaste dagarna har felaktiga uppgifter gällande Niklas Pavel spridits via bloggar och sociala media.”, skriver de.

”HOPPAS VI KAN LÄMNA DE HÄR LÖGNERNA BAKOM OSS”

Pavel själv har också uttalat sig om händelsen.
– Tyvärr cirkulerar det falska uppgifter om att jag skadat flera av mina lagkamrater under träning. Det känns trist och obehagligt att vara i fokus för saker som jag inte har gjort. Jag brinner för Björklöven och vår resa framåt, så om inte för min skull – så för föreningens – hoppas jag att vi kan lämna de här lögnerna bakom oss och titta framåt. Jag hoppas att alla sluter upp kring laget, särskilt i det viktiga läge vi är inne i nu, säger han till hemsidan.

Björklövens VD är något ångerfull och anser att klubben kan kanske skulle ha gått ut med vad som egentligen inträffade tidigare.
– Vi behöver känna att vi är enade i vår framåtrörelse. Vi i ledningen måste också vara självkritiska. Kanske borde vi ha berättat om detta tidigare, innan spekulationerna fått fäste. Vi har en del att lära, naturligtvis, säger Joakim Gustafsson.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 04 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL