151212 …rebros Johan Adolfsson deppar under ishockeymatchen i SHL mellan …rebro och SkellefteŒ den 12 december 2015 i …rebro. Foto: Johan Bernstršm / BILDBYRN / COP 119 …
Nyheter

Släpptes under säsongen – nu välkomnas han tillbaka till Vita Hästen

ANNONS

Johan Adolfsson fick åtta matcher med Vita Hästen under hösten. Sedan valde klubben att inte förlänga hans kontrakt. Nu väljer man att ta in honom igen.

Vita Hästen slåss för att försöka ta sig till den allsvenska slutspelsserien. I dag gjorde man klart med ett välbekant ansikte i förhoppning om att öka chanserna till att förlänga säsongen. Det handlar om forwarden Johan Adolfsson, 31.

Den skadeförföljde örebroaren spelade åtta matcher med Vita Hästen på ett korttidskontrakt under hösten. Därefter valde klubben att inte förlänga kontraktet. Nu tar man alltså in honom igen.
– Vi hälsar Johan välkommen tillbaka, en pålitlig och erfaren forward bra tränad som förstår spelet, han kommer att bidra i laget med allt vad det innebär och vi ser det som en stor fördel att han känner klubben och delar av truppen sedan tidigare. Jättekul att han är tillbaks i Vita Hästen, säger Leif Strömberg, tränare, i ett pressmeddelande.

Johan Adolfsson har under säsongen även hunnit spela sex matcher med Färjestad i SHL. Under karriären har det blivit 262 allsvenska matcher för Örebro, AIK och Vita Hästen. Utöver det har han gjort 107 SHL-framträdanden för Örebro och FBK.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL