Daniel Wessner på ”den gamla goda tiden”.
Timrå IK

Icke-skrällen: Wessner drog på sig en utvisning för snack i coachdebuten

ANNONS

Nu är allt som vanligt i Bik Karlskoga. Man vinner täta och grisiga matcher och Daniel Wessner drar på sig utvisningar för snack. Till och med som coach.

I dagarna sparkades Kristofer Näslund och Tobias Thermell som coacher för BIK Karlskoga. In kom Niklas Czarnecki och ikonen Daniel Wessner. Idag debuterade dem som ett coachpar – och vann direkt.

BIK skrällde borta mot Timrå och segrade med 2-1 efter straffar. Johan Wiklander avgjorde trots att man bara fick iväg 18 skott på mål under de 65 minuterna man spelade innan straffarna tog vid.

Men det var ändå Daniel Wessner som tog över showen. Wessner, som utbildat sig till domare och som för bara några veckor sedan dömde TV-pucken, visade att han inte förändrats någonting sedan tiden som spelare. Han drog nämligen på sig en utvisning för snack, med 1:32 kvar, vid ställning 1-1. Som tur är för Wessner slutade det ändå lyckligt i coachdebuten.

BIK har 21 poäng på 21 matcher och är nu uppe som nästjumbo med tre poäng upp till Västervik över strecket. Timrå missade chansen att återta serieledningen från Oskarshamn men gick i alla fall upp på samma poäng som smålänningarna.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL