Victor Ekarv.
SHL

Efter skador, klubbyten och doping – nu har Victor hittat rätt: ”Kommer hit med glädje”

Det har varit mängder med klubbyten och svåra skador. Lägg till en dopingavstängning så förstår ni att Victor Ekarv har haft en omtumlande karriär så här långt. Men nu verkar 23-åringen äntligen hittat hem – tack vare ett nytt klubbyte.
– Klart att det har varit tufft. Men det har säkert gjort mig lite starkare. Nu får man bara försöka vara här och nu och hela tiden och njuta av det, säger han till hockeysverige.se om flytten till Modo. 

ÖRNSKÖLDSVIK (HOCKEYSVERIGE.SE)
Vi träffas efter en av Modos hemmamatcher i Fjällräven Center. Klubben har förlorat derbyt mot Björklöven och Victor Ekarv är givetvis djupt besviken över förlusten. Men när den värsta känslan har lagt sig kan han ändå se tillbaka på en säsongsstart som varit mycket lovande för honom själv.

Flytten från AIK till Modo har varit lite av en nytändning för 23-åringen.
– Ja, absolut, det tycker jag. Jag har fått spela här och fått en roll i laget, så det är klart att det kan vara lite av nytändning. Men framför allt får man spela hockey nu igen, så det är kul.

En välbehövlig nytändning i en karriär som varit väldigt lovande. En karriär som fortsatt är lovande. Han är trots allt bara 23 år, men har varit med om väldigt mycket, både upp- och nedgångar. Stockholms-sonen är under resten av säsongen utlånad från AIK till Modo. Ett av väldigt många kubbyten i hans unga karriär. Kontinuiteten har uteblivit. Men lika mycket beroende på ett gäng besvärliga skador som på grund av klubbytena.
– Självklart skulle jag behöva någon form av kontinuitet. Det är väl oftast att när kontinuiteten behövs som mest så är det oftast då som man kanske inte riktigt får den. När det förväntas mer av dig. Men jag tycker ändå att jag får den tiden nu.
– Jag känner att det här året att jag har haft en jättebra fys i AIK och kommer in från en stark försäsong när jag fick spela mycket. Det tror jag också har utvecklat mig. Sedan får man se nu vad som händer, jag försöker bara att en match i taget och göra det så bra jag kan.

Och bra har det gått. På fem matcher har Ekarv producerat fem poäng (3+2) i Modos tröja.
– Jag spelar lite mer än tre gånger så mycket varje match än vad jag gjorde innan. Så det är klart att förtroende är en anledning. Sedan är det väl också frågan vad jag inte gjorde tillräckligt bra för att få mer förtroende där i AIK, säger han självkritiskt.
– Men det är inte så mycket att fundera på just nu. Nu försöker jag bara lägga fokus på här och nu. Jag tycker det känns bra för vår enhet och jag tycker det har känts bättre och bättre för mig.


Victor Ekarv i AIK-tröjan. Foto: Johanna Lundberg / Bildbyrån

”LULEÅ HADE ETT RUGGIGT BRA LAG”

Men om vi backar bandet några år var det faktiskt i AIK som Ekarv fick sitt stora genombrott. Säsongen 2014/15 öste han in poäng för de svartgula i HockeyAllsvenskan. En produktion som gjorde att han skrev kontrakt med Luleå i SHL. Men det blev en tuff tid i Norrbotten. Så pass tuff att partnerna valde att bryta kontraktet under 2015/16. Allvarliga skador och även en dopningsavstängning bidrog till att framgångarna uteblev.
– Luleå hade ett ruggigt bra lag det året, det ska man inte glömma. De tog nästan de bästa forwards från de andra SHL-lagen. Det var riktigt bra spelare så det var tuff konkurrens.
– Jag kände väl egentligen att enda gången det gick riktigt bra och jag höll på att slå mig in var mitt första hela år. Då åkte jag på en långtidsskada i knät och en hjärnskakning. Så det var lite surt, för då var det som att börja om från början på något sätt.

Var det ett för stort steg att gå från AIK i Hockeyallsvenskan till Luleå i SHL?
– Det kanske det var. Säkert, på ett sätt. Jag tycker ändå att de matcher jag fick där, och jag fick rätt bra förtroende där också några gånger, då kände jag att man kan spela på den här nivån. Men det var väl när det kom en skada som tar sju, åtta månader i läktid… Om man då är lite på gränsen och försöker slå sig in, så är det en dålig tajming på den skadan.

Men att tacka nej till ett SHL-erbjudande som 20-åring är kanske inte det enklaste.
– Visst är det så. Man vill ju testa och jag ångrar ingenting. Men det finns säkert bättre vägar och fler vägar att gå.

Hur tänker du nu kring framtiden?
– Som det är nu så kommer jag att vara här i Modo säsongen ut, vilket känns jättebra. Det känns verkligen som att jag får bra med förtroende här och har fått ett jättebra välkomnande från alla grabbar och ledare och Micke (Sundlöv, sportchef) och så där. Så det var har varit en enkel anpassningsperiod.

”HAN KOMMER HIT MED GLÄDJE OCH BRA INSTÄLLNING”

Modos nya huvudtränare Hans Särkijärvi gillar det han har sett från Victor Ekarv så här långt, och tror sig veta varför centern har fått en fin start i Örnsköldsvik.
– Han kommer hit med glädje och bra inställning i grund och botten. Sedan är han en skicklig spelare, det har han visat för ett par år sedan att han är en väldigt duktig hockeyspelare. Sedan har han haft det motigt i ett, ett och ett halvt år på grund av både skador och kanske inte haft bästa formen.

Vad bidrar han med? 
– Det är en skicklig center, en spelfördelare, så han är framför allt skicklig i spelet med puck.

Vad tror du gör att han har haft svårt att lyckas tidigare, exempelvis i Luleå? 
– Det kan ha med kontinuitet att göra. Men samtidigt är det en nivå till för att slå sig in i SHL och det har han inte lyckats med. Vi vet att han har gjort en väldig massa poäng i AIK innan han gick till Luleå och sedan har det varit en liten dopingavstängning bland annat som han råkade ut för, och skador också. Så han har haft det lite hackigt efter AIK-tiden kan man säga. Han behöver kontintuet i träning och spelande för att vara en bra hockeyspelare.

Kan du se en framtid för honom i klubben?
– Det kan jag nog göra, för det är en duktig och skicklig spelare. Men de besluten tar vi inte just nu.

”DET VAR JÄTTETUFFT”

Doping. Ett ytterst känsligt ämne. Det var i april 2016 som Victor Ekarv åkte fast för just det. I hans kropp fanns den förbjudna substansen metylhexanamin. Ekarv hävdar sin oskuld och menar att han fick i sig substansen genom ett kostillskott, som inte skulle innehålla det förbjudna ämnet. Riksidrottsförbundet valde att stänga av honom från all ishockey under tre månader, vilket är det lägsta straffet. Men det var en tuff period.
– Det är klart, det ska jag ändå säga. Det var jättetufft där och då, innan man fick det förklarat för spelare i laget, familj samt nära och kära. Men jag tycker ändå att jag blev väldigt bra ursäktad av media. Det kändes inte som någon jättestor skada för mig själv.

Motgångarna har varit många, men nu i efterhand har Ekarv tagit lärdom.
– Självklart. Det har varit väldigt tuffa perioder ibland. Framför allt där med hjärnskakningen så var det väldigt jobbigt. För då börjar man tänka och ser inte fyra, fem månader eller åtta månader. Utan då är det om kan man spela, eller kan man inte fortsätta? Man vet många som har problem med det länge. Så det är klart att det har varit tufft. Men som sagt, det har säkert gjort mig lite starkare och nu får man bara försöka vara här och nu och nu hela tiden och njuta av det.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
måndag 05 december
19:00 Linköping - AIK SDHL
19:00 SDE - Djurgården SDHL
tisdag 06 december
01:00 New York Rangers - St Louis Blues NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche NHL
01:00 Boston Bruins - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Edmonton Oilers - Washington Capitals NHL
03:00 Calgary Flames - Arizona Coyotes NHL
04:30 Vancouver Canucks - Montreal Canadiens NHL
19:05 Luleå - Jukurit Champions Hockey League
onsdag 07 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 New Jersey Devils - Chicago Blackhawks NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Detroit Red Wings NHL
01:00 Ottawa Senators - Los Angeles Kings NHL
01:30 New York Islanders - St Louis Blues NHL
02:00 Winnipeg Jets - Florida Panthers NHL
02:30 Dallas Stars - Toronto Maple Leafs NHL
04:00 Anaheim Ducks - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Seattle Kraken - Montreal Canadiens NHL
19:00 Almtuna - Kristianstad Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Västervik - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Vita Hästen - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:30 Djurgården - Linköping SDHL
torsdag 08 december
01:00 Philadelphia Flyers - Washington Capitals NHL
01:30 Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres NHL
02:00 Calgary Flames - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Boston Bruins NHL
03:30 Edmonton Oilers - Arizona Coyotes NHL
04:00 Vegas Golden Knights - New York Rangers NHL
04:30 San Jose Sharks - Vancouver Canucks NHL
19:00 HV 71 - Örebro SHL
19:00 Frölunda - Oskarshamn SHL
19:00 Färjestad - Linköping SHL
19:00 Malmö - Skellefteå SHL
19:00 Timrå - Brynäs SHL
19:00 Luleå - Leksand SHL
19:00 Rögle - Växjö SHL
fredag 09 december
01:00 Toronto Maple Leafs - Los Angeles Kings NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Nashville Predators NHL
01:30 Florida Panthers - Detroit Red Wings NHL
02:00 St Louis Blues - Winnipeg Jets NHL
02:30 Dallas Stars - Ottawa Senators NHL
19:00 BIK Karlskoga - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Kristianstad - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
19:00 Linköping - HV 71 SHL
lördag 10 december
01:00 Columbus Blue Jackets - Calgary Flames NHL
01:00 Buffalo Sabres - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Islanders NHL
01:00 Washington Capitals - Seattle Kraken NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets NHL
03:00 Edmonton Oilers - Minnesota Wild NHL
03:00 Colorado Avalanche - Winnipeg Jets NHL
03:30 Arizona Coyotes - Boston Bruins NHL
04:00 Anaheim Ducks - San Jose Sharks NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Philadelphia Flyers NHL
12:00 Luleå - Leksand SDHL
15:15 Rögle - Skellefteå SHL
15:15 Timrå - Leksand SHL
15:30 AIK - HV 71 SDHL
16:00 Modo - Brynäs SDHL
18:00 Oskarshamn - Örebro SHL
18:00 Brynäs - Växjö SHL
18:00 Färjestad - Frölunda SHL
18:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
18:00 Luleå - Malmö SHL
19:30 Nashville Predators - Ottawa Senators NHL
19:45 Kloten - Servette National League
20:00 Dallas Stars - Detroit Red Wings NHL
22:30 Tampa Bay Lightning - Florida Panthers NHL
söndag 11 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres NHL
01:00 Montreal Canadiens - Los Angeles Kings NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Calgary Flames NHL
01:30 New York Islanders - Carolina Hurricanes NHL
04:00 Vancouver Canucks - Minnesota Wild NHL
15:30 Luleå - Brynäs SDHL
16:00 Modo - Leksand SDHL
21:00 St Louis Blues - Colorado Avalanche NHL
00:00 Florida Panthers - Seattle Kraken NHL
00:00 Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings NHL
måndag 12 december
01:00 Winnipeg Jets - Washington Capitals NHL
01:00 Arizona Coyotes - Philadelphia Flyers NHL
02:00 Vegas Golden Knights - Boston Bruins NHL
19:00 Västervik - Modo Hockeyallsvenskan
tisdag 13 december
01:00 Pittsburgh Penguins - Dallas Stars NHL
01:00 Montreal Canadiens - Calgary Flames NHL
01:00 New York Rangers - New Jersey Devils NHL
01:30 Ottawa Senators - Anaheim Ducks NHL
02:00 Minnesota Wild - Edmonton Oilers NHL
02:00 St Louis Blues - Nashville Predators NHL
19:00 Djurgården - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:05 Frölunda - Skellefteå Champions Hockey League

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten