Sebastian Dyk.
Nyheter

Panterns starka vändning – nu hakar man på i toppen

ANNONS

Pantern låg under med 1-0 i svårspelade Gränbyhallen – men tog alla tre poäng i mötet med Almtuna. Malmölaget är ny tabelltrea efter 3-1-vinsten.

Till skillnad från tidigare år har Pantern setts som ett potentiellt topplag till den här säsongen. Hittills motsvarar man de högt ställda förväntningarna. I kväll besegrade man Almtuna med 3-1 på bortaplan, och hakar nu på i toppen.

Man är trea, en poäng bakom AIK men med en match mer spelad. Man har sex poäng upp till Timrå som leder HockeyAllsvenskan efter en fjärdedel av serien. I kväll visade Malmölaget en stark moral då man vände 0-1 till 3-1 under de två sista perioderna. Oscar Pantler gav Almtuna ledningen, men Sebastian Dyk, Dennis Svensson och Robin Dahse säkrade segern för gästerna via ett varsitt mål.

Almtuna börjar nu dala något i tabellen efter en annars stark start. Marcus Ragnarssons manskap är nere som sexa i HockeyAllsvenskan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL