Erik Hanses
Södertälje SK

Modo ångar på i HockeyAllsvenskan – bara ett insläppt på tre matcher

Modo har fått en smakstart på den allsvenska säsongen. På onsdagskvällen slog man Karlskoga borta med 4-0. Laget har bara släppt in ett mål på de tre inledande matcherna.

Modo och kanske framförallt målvakten Erik Hanses har haft en monsterstart på HockeyAllsvenskan.
Laget har full pott så här långt och har bara släppt in ett mål så här långt.

På onsdagskvällen slog man Karlskoga på bortaplan med 4-0. Erik Hanses stoppade 21 skott för säsongens andra nolla och han har under sina 180 minuter långa nolla stoppat 72 puckar.
Emil Molin sköt sina två första mål för säsongen i matchen och Patrik Karlkvist svarade för Modos övriga två mål.

***

Modos motsats i HockeyAllsvenskan så här långt är Södertälje. Laget är ensam nollpoängare efter tre omgångar sedan man förlorat borta mot Björklöven med 1-4.
Där hade man ledningen med 1-0 halvvägs in i matchen, efter mål av… Nicklas Grossmann.

Men Mattias Granlund kvitterade i andra perioden och i tredje sköt Alex Hutchings och Fredric Anderson inom loppet av 35 sekunder fram Löven till 3-1.