Mathias From
SHL

Talangen till sjukhus – skadade sig på träning: ”Det är jättetråkigt”

ANNONS

Rögle och skador har varit synonymt det senaste året. Idag åkte man på en ny skadesmäll, bara dagar innan SHL-premiären.

Förra säsongen handlade mestadels om skador för Rögle. Den här säsongen har inte börjat mycket bättre. I morgon kväll gör visserligen Cade Fairchild och Daniel Widing comeback i genrepet mot Malmö, och Craig Schira är eventuellt med i lördagens SHL-premiär mot Malmö, men de tvingas klara sig utan en annan spelare.

På dagens träning råkade Mathias From nämligen ut för en skada. En skada så pass allvarlig att han med ambulans tvingades ta sig till Helsingborgs lasarett för vidare undersökning.
– Det är jättetråkigt för Mathias som startat den här säsongen mycket lovande, säger tränaren Anders Eldebrink till klubbens hemsida.

Eldebrink vill emellertid inte gå in på några detaljer eller hur allvarlig skadan kan vara.
– Det är för tidigt att säga hur allvarlig skadan är, vi låter experterna undersöka honom och sen får vi se, kommenterar han.

From noterade 3+1 på 33 matcher i SHL förra säsongen men var ett stort utropstecken i JVM för sitt Danmark, och hade inlett den här säsongen mycket lovande under Rögles träningsmatcher.

 

Den här artikeln handlar om: