Kevin Stenlund.
SHL

”Det var som att möta Karlskrona ungefär”

ANNONS

HV71 väntar fortfarande på försäsongens första seger. Efter förlusterna mot Troja-Ljungby och Frölunda åkte de regerande svenska mästarna även på stryk när Champions Hockey League inleddes i går.
–  Vi visar inte den inställning som behövs, säger HV71:s målskytt Kevin Stenlund till Jönköpings-Posten efter 1–4 mot tyska Adler Mannheim.

Nej, den här försäsongen har inte startat bra för HV71. I kväll inkasserade smålänningarna sin tredje raka förlust när Adler Mannheim gästade Jönköping i CHL-premiären.

Det täta, tyska försvaret gäckade svenska mästarna som hade svårt att skapa bra målchanser. HV:s enda målskytt, Kevin Stenlund, var allt annat än nöjd efter 1–4 i Kinnarps Arena.
– Det var som att möta Karlskrona ungefär, de backade hem. Men vi måsta göra det bättre mot ett sådant lag, säger Stenlund till Jönköpings-Posten.
– Det är som det är. Första perioden var ju så där, sedan steppar vi upp lite men vi visar inte den inställning som behövs.

HV71 får jaga vidare efter försäsongens första seger på söndag. Då kommer danska Esbjerg till Jönköping för nästa CHL-batalj.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 21 maj
12:20 Frankrike - Tyskland VM
12:20 Österrike - Storbritannien VM
16:20 Kanada - Tjeckien VM
16:20 Lettland - USA VM
20:20 Sverige - Slovakien VM
20:20 Finland - Schweiz VM
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL