Linus Rotbakken
SHL

Ratades av Brynäs – tog den långa vägen till genombrottet: ”Klart jag var besviken”

Som junior spelade han med Johan Larsson och Calle Järnkrok i Brynäs. Han lyckades inte ta plats i Brynäs A-lag, men efter flera års anonym tillvaro håller Linus Rotbakken nu på att slå igenom på allvar. Och nu känner han sig redo för spel på högsta nivå.
– Jag vill till SHL, säger Almtunabacken till hockeysverige.se.

UPPSALA (HOCKEYSVERIGE.SE)

Linus Rotbakken var ett av Hockeyallsvenskans positiva utropstecken förra säsongen. På 48 matcher svarade den 25-åriga backen för två mål och totalt 27 poäng. På det blev han tredje bästa back poängmässigt efter Henrik Larsson, Karlskoga (8 mål, totalt 32 poäng) och Lukas Ekenståhl-Jonsson, Björklöven (5 mål, totalt 28 poäng).

Nu är inte Rotbakken en äkta Uppsala-kille. Från början kommer han från Gimo ungefär fem mil nordost om Uppsala. Där debuterade han i klubbens A-lag redan som 14-åring.
– Det stämmer. Jag kommer ihåg att det var rätt kul. Vi var ett gäng yngre som var med där ungefär samtidigt. Det var ett stort steg givetvis och första gången jag mötte riktiga män, säger Linus Rotbakken med ett skratt när vi ses i solen för en intervju utanför Metallåtervinning Arena i Gränby, Uppsala.
– Debuten i A-laget minns jag. Det var hemmamatch, men jag kommer faktiskt inte ihåg vilka vi spelade mot. Jag kommer ihåg vissa sekvenser i matchen…

Åkte du på någon propp redan första matchen?
– Nej, det gjorde jag inte, i alla fall inte vad jag kommer ihåg ha ha…

Efter att ha spelat två säsonger i Gimos A-lag, som då låg i Division 2, får han chansen att flytta till Gävle och spela för Brynäs J18.
– Vi var och spelade en förturnering inför TV-pucken i Valbo. Det var med 91:orna och jag är 92:a. Gästriklands TV-pucklag var Brynäs U16-lag eftersom man plockar ihop det så med spelare från hela deras distrikt.
– Under turneringen kom Jocke Westerlund fram och snackade med mig. Jag fick gå in och prata med honom och Tommy Jonsson. Dom gillade mig och tyckte jag skulle komma upp dit, testa på och gå på deras hockeygymnasium. Det var på den vägen jag hamnade i Brynäs.

Calle Järnkrok.

Redan under sin första säsong i sin nya klubb får han spela med talanger så som Johan Larsson, Calle Järnkrok, Sebastian Wännström, Ludvig Rensfeldt med flera. Givetvis var det en stor kontrast mot att spela i tvåan med Gimo.
– Det var ett stort steg. Det var mycket hårdare konkurrens om allting. Jag tror att jag tyckte att det var den största skillnaden, alla ville framåt. I Gimo kanske inte alla ville satsa fullt, vilket var naturligt.
– Hockeymässigt var det också en stor skillnad. Under min sista säsong i Gimos A-lag fick jag vara med Brynäs U16-lag i en turnering och då minns jag att jag upplevde att det var stor skillnad. Alla tävlade mer, det smällde mer och gick mycket snabbare än vad jag var van vid. Det var lite mer juniorhockey kan man väl säga.

När det blev dags för Linus Rotbakken att spela seniorhockey igen fanns det ingen plats för honom i Brynäs elitserielag så det blev flytt söderut, till Kallinge i Division 1.
– Jag var nog inte redo för elitserien då, så känner jag i alla fall så här i efterhand, varken fysiskt eller mogen som spelare.

Kände du så då också eller var du mest besviken över att du inte fick chansen i Brynäs A-lag?
– Klart att jag var lite besviken, men det var som det var och jag fick flytta vidare. Så här i efterhand, som jag sa, så var jag inte redo. Det var ju några andra namn som var duktiga där då som Brynäs valde före mig och det var inget fel med det.
– Sportchefen i Kallinge, Micke Johansson, är från Gävle och det var på den vägen jag kom ner dit. Jag gjorde en säsong i Kallinge. Det var egentligen ingen höjdarsäsong, men det var lärorik. Sedan var det under två år som Almtuna hade tryout och försökte hitta spelare på andra sätt eftersom man samtidigt jobbade på att få ordning på ekonomin. Jag var med tryouten här och efter det var jag med och sommartränade.
– Dom sa åt mig ganska tydligt att jag skulle behöva köra hårt för att kunna ta en plats, men jag lyckade ta en plats.

Tränare i Almtuna har under hela hans tid i klubben varit Niklas Eriksson och Marcus Ragnarsson, två personer som har betytt mycket för Linus Rotbakken.
– Dom har betytt mycket. Det var ”Ragge” som tog in mig här tillsammans med Tobias Pehrsson som var här tidigare.

Hur reagerade du då Niklas Eriksson fick lämna Almtuna mitt under fjolårssäsongen?
– Jag blev lite chockad faktiskt. Det var inget jag var beredd på eller trodde. Vi som grupp tog oss samman i alla fall och gick ihop ännu mer kan jag tycka. Vi sa till oss själva att nu var det bara att köra sista biten och det får bli som det blir och gå som det går.

Niklas Eriksson sparkades.

Blev det även som ett ”wake up-call” för er i laget då han fick lämna tränarjobbet?
– Ja, så blir. Vi hade ändå ganska stora förväntningar som klubb och när man inte lever upp till dom så blir det ett ”wake up-call” när någon får sparken.

Linus Rotbakken visade under förra säsongen att hans utvecklingskurva pekar uppåt, två mål och totalt 27 poäng på 48 matcher är fina siffror.
– Jag fick ett stort förtroende och spelade mycket. Förra säsongen fick jag spela mer powerplay än vad jag har gjort tidigare säsonger. Då blir det också lite lättare att göra poäng. Jag har inte kollat upp statistiken men det känns som dom mesta av mina poäng kom i just powerplay. Det var i alla fall en bidragande orsak.

Hur skulle du sammanfatta din säsong?
– Jag missade hela försäsongen och början på serien eftersom jag hade problem med ryggen. Sedan kändes det som att jag halkade in på ett bananskal i början, säger Rotbakken med ett lätt skratt och fortsätter:
– Det rullade på under hela säsongen. Jag tycker att det kändes som att mitt spel var ganska stabilt genom hela säsongen.

Flera SHL-klubbar har haft ditt namn på sina listor över tänkbara nyförvärv, har du varit nära att lämna Almtuna inför kommande säsong?
– Jag kan inte säga att jag varit nära. Hade jag fått en chans hade jag i alla fall övervägt det. Jag vill till SHL men, som sagt var, jag tror inte att jag har varit speciellt nära i alla fall. Att det funnits intresse vet jag och det är förstås kul och det är ju dit jag vill också.

Du har gjort fyra säsonger i Hockeyallsvenskan, känner du dig mogen att ta steget upp i SHL?
– Ja, det tycker jag faktiskt.

Hur har du mognat som spelare under dina säsonger i Hockeyallsvenskan?
– Jag tycker att jag har blivit stabilare, kan avväga situationer bättre och spelar inte med så stora risker hela tiden. Det kanske är just sådant som kommer med erfarenheten, men jag vet inte. I alla fall lär man sig med tiden.
– Om jag jämför idag med då jag kom hit så är jag idag betydligt mycket bättre tränad och har en bättre fysiskt status. Det har gjort att jag känner att jag har en bättre balans och är mer stabil. Samtidigt är jag inte så stor (177 cm/80 kg) så det krävs nog att jag har en bra balans så jag kan mäta mig med dom större.

Nu väntar en ny säsong för Linus Rotbakken i Almtuna, hans femte, och han hoppas det kommer bli hans bästa så här långt i karriären.
– Jag brukar inte sätta upp allt för mycket mål. Personligen vill jag bli bättre än förra säsongen. Sedan vill vi i laget ta nästa steg, att vi som lag sett över en hel säsong blir jämnare, stabilare, och inte har dom här dipparna.
– Ska vi vara med i toppen så måste vi lite mer en lagmaskin som tuggar på även då det blåser och går lite tyngre.

Är det realistiskt att Almtuna kan ta steget upp i SHL kommande säsong?
– Ska vi vara realistiska så är det i alla fall en jäkligt lång väg att gå om vi ska ta oss upp till SHL. Men får man ihop allting och allt klaffar så vet man aldrig hur långt det kan räcka, i alla fall ska vi då kunna vara med i toppen av Hockeyallsvenskan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 04 februari
12:00 Linköping - HV 71 SDHL
15:00 Djurgården - Södertälje Hockeyallsvenskan
15:15 HV 71 - Malmö SHL
15:15 Skellefteå - Linköping SHL
15:15 Brynäs - Rögle SHL
15:15 Luleå - Oskarshamn SHL
15:30 AIK - Brynäs SDHL
16:30 SDE - Leksand SDHL
18:00 Växjö - Färjestad SHL
18:00 Örebro - Leksand SHL
18:00 Timrå - Frölunda SHL
18:00 Västerås - AIK Hockeyallsvenskan
19:45 Bern - Biel National League
21:00 Pacific Division - Central Division NHL
22:00 Atlantic Division - Metropolitan Division NHL
söndag 05 februari
15:00 Djurgården - HV 71 SDHL
15:00 Vita Hästen - Mora Hockeyallsvenskan
15:30 AIK - Leksand SDHL
16:30 SDE - Brynäs SDHL
tisdag 07 februari
01:00 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Philadelphia Flyers - New York Islanders NHL
01:30 New Jersey Devils - Vancouver Canucks NHL
01:30 New York Rangers - Calgary Flames NHL
02:30 Dallas Stars - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - Minnesota Wild NHL
19:00 Kristianstad - Västerås Hockeyallsvenskan
onsdag 08 februari
01:00 Tampa Bay Lightning - San Jose Sharks NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche NHL
01:30 New York Islanders - Seattle Kraken NHL
02:00 Nashville Predators - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks NHL
19:00 Tingsryd - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Almtuna Hockeyallsvenskan
torsdag 09 februari
02:00 New York Rangers - Vancouver Canucks NHL
02:30 Dallas Stars - Minnesota Wild NHL
19:00 Tjeckien - Sverige Beijer Hockey Games
20:15 Schweiz - Finland Beijer Hockey Games
fredag 10 februari
01:00 Philadelphia Flyers - Edmonton Oilers NHL
01:00 Florida Panthers - San Jose Sharks NHL
01:00 New Jersey Devils - Seattle Kraken NHL
01:00 Detroit Red Wings - Calgary Flames NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche NHL
01:30 New York Islanders - Vancouver Canucks NHL
02:00 Minnesota Wild - Vegas Golden Knights NHL
19:00 Västervik - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Kristianstad Hockeyallsvenskan
lördag 11 februari
01:00 Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 New York Rangers - Seattle Kraken NHL
02:30 Chicago Wolves - Arizona Coyotes NHL
04:00 Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins NHL
12:00 Finland - Tjeckien Beijer Hockey Games
14:00 Tre Kronor Legends - Toronto Maple Leafs Legends Game for Börje
15:00 AIK - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
15:00 Almtuna - Västerås Hockeyallsvenskan
16:00 Sverige - Schweiz Beijer Hockey Games
18:00 Detroit Red Wings - Vancouver Canucks NHL
18:00 Vita Hästen - Djurgården Hockeyallsvenskan
18:30 Ottawa Senators - Edmonton Oilers NHL
18:30 Montreal Canadiens - New York Islanders NHL
18:30 Philadelphia Flyers - Nashville Predators NHL
18:30 Buffalo Sabres - Calgary Flames NHL
19:00 Dallas Stars - Tampa Bay Lightning NHL
21:30 Boston Bruins - Washington Capitals NHL
00:00 Florida Panthers - Colorado Avalanche NHL
söndag 12 februari
01:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets NHL
02:00 St Louis Blues - Arizona Coyotes NHL
02:00 Minnesota Wild - New Jersey Devils NHL
04:00 Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins NHL
12:00 Schweiz - Tjeckien Beijer Hockey Games
15:00 Södertälje - Tingsryd Hockeyallsvenskan
15:00 Östersund - Björklöven Hockeyallsvenskan
16:00 Sverige - Finland Beijer Hockey Games
18:30 Montreal Canadiens - Edmonton Oilers NHL
19:00 Philadelphia Flyers - Seattle Kraken NHL
19:30 Washington Capitals - San Jose Sharks NHL
21:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten