December 08, 2014: St. Louis Blues defenseman Chris Butler (25) with the puck during a National Hockey League game between the Florida Panthers and the St. Louis Blues at Scottrade Center in St. Louis, Mo. NHL Eishockey Herren USA DEC 08 Panthers at Blues PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxONLY Icon141208030 December 08 2014 St Louis Blues defenseman Chris Butler 25 with The Puck during A National Hockey League Game between The Florida Panthers and The St Louis Blues AT Scottrade Center in St Louis Mo NHL Ice hockey men USA DEC 08 Panthers AT Blues PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxRUSxSWExNORxONLY …
St. Louis

Förre KHK-spelaren fortsätter i St.Louis

ANNONS

Lockoutsäsongen 2012/2013 förstärkte han det dåvarande allsvenska laget Karlskrona. Nu förlänger Chris Butler sitt kontrakt med St.Louis.

Chris Butler draftades av Buffalo 2005. Den 30-årige amerikanen NHL-debuterade i klubben 2008 och har sedan representerat Calgary och nu senast St.Louis i NHL. I Blues, som han kom till sommaren 2014, har han dock haft svårt att ta en plats och det har bara blivit 39 matcher i NHL på tre år. Resten av tiden har han spenderat i farmarlaget Chicago Wolwes.
Nu meddelar St.Louis på sin hemsida att man förlänger kontraktet med två år och att det är ett tvåvägskontrakt.

2013 fanns han med i det amerikanska lag som tog VM-brons i turneringen som avgjordes i Stockholm och Helsingfors. Samma säsong spelade han fem matcher för Karlskrona i Hockeyallsvenskan.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL