Brian Boyle.
Toronto

Blev trejdad från NHL-klubben den här säsongen – längtar redan tillbaka

ANNONS

Det verkar som att Brian Boyle längtar tillbaka till Tampa Bay Lightning. 32-åringen som trejdades till Toronto Maple Leafs från just Tampa den här säsongen har uttryckt en stark vilja att återvända till Florida-klubben. Till Tampa Bay Times säger forwarden följande:
– Om Tampa skulle vilja få fram en deal skulle det definitivt vara ett starkt alternativ för oss. Det är en sak som jag alltid har tänkt på. Jag har inte stängt dörren på något sätt, säger han.

Innan Boyle trejdades till Toronto hann han med att göra 22 poäng på 54 matcher. I sin nya klubbadress Maple Leafs gick det desto tyngre. Där blev det endast tre poäng på 21 matcher. Boyle blir om en vecka free agent och det återstår att se om Lightning är intresserad av att plocka tillbaka honom i truppen.
– Jag älskar Tampa. Det är en fantastisk plats att vara på, en fantastiskt plats att starta en familj på. Vi får se vad de säger. Man vill vara eftertraktad också. Det är en annan del av allting, säger Boyle som under den gångna säsongen hade ett kontrakt som gav honom två miljoner dollar per säsong.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL