Oscar Lindberg och Pierre-Edouard Bellemare.
Vegas

UPPGIFTER: Före detta Skellefteåspelarna till Vegas

ANNONS

Det börjar närma sig offentliggörandet att Vegas val i expansionsdraften och uppgifterna duggar nu tätt. Enligt de senaste ska svenske Oscar Lindberg bli New York Rangers bidrag till den nya organisationen.
Oscar Lindberg åkte över till Nordamerika 2013 efter sitt genombrott på hemmaplan med Skellefteå. Efter två säsonger i farmarligan har han de två senaste varit ordinarie i New York Rangers trupp. I våras var han med och vann VM-guld med tre kronor i Köln.

Mer expansionsskvaller. Initierade journalister talar om att både David Perron (St.Louis) och Philadelphias Pierre-Edouard Bellemare är på väg till Vegas. Bellemare åtta säsonger i Sverige bakom sig med spel för Leksand och Skellefteå. 2014 flyttade han till Philadelphia och var senaste säsongen assisterande lagkapten i klubben.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL