Nyheter

Dansken lämnar Oskarshamn och flyttar hem

ANNONS

Efter att hans brorsa hade gjort tre säsonger i klubben flyttade även Anders Poulsen till Oskarshamn inför 2014/2015. Under den säsongen spelade bröderna ihop innan Morten Poulsen flyttade vidare när säsongen var slut. Anders stannade kvar i ytterligare två år men nu lämnar även han Oskarshamn. I dag presenterades han som nyförvärv i moderklubben Herning Blue Fox.

Innan han flyttade till Sverige var Poulsen en stabil poänggörare i danska ligan. De två säsongerna innan han flyttade till Sverige gjorde han 88 poäng på 97 matcher i just Herning. I Oskarshamn har det dock varit tuffare med poängproduktionen. Totalt har det bara blivit 18 poäng på 123 matcher.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL