Christopher Liljewall.
SHL

Dumpades av Rögle – ser ut att bli kvar i SHL

ANNONS

Efter en misslyckad säsong valde Rögle att rensa i truppen. En av spelarna som tvingades lämna klubben var lagkaptenen Christopher Liljewall, som hittills spelat hela sin karriär i Rögle. Nu ser det ut som att han kommer få möta sin moderklubb nästa säsong. Enligt MrMadhawk är han nämligen nära ett kontrakt i Karlskrona. Även om det inte blir Karlskrona verkar Liljewall ändå bli kvar i SHL.
— Vi hoppas kunna nå en lösning under denna veckan, och vissa spår är hetare än andra. Låt mig säga så här. Han spelar inte i Rögle, och han spelar inte i Malmö. Du har tolv andra SHL-klubbar att välja på. Att hitta ett jobb åt ”Stoffe” gör vi. Det handlar om någonting som fungerar bra socialt och som är en bra hockeyutmaning för honom, säger agenten Jacob Hedin till MrMadhawk.

Efter mer än 400 a-lagsmatcher i Rögletröjan ser det nu alltså ut som att Christopher Liljewall kommer stå som motståndare mot de grövita nästa säsong.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
söndag 16 juni
02:00 Edmonton Oilers - Florida Panthers NHL
onsdag 19 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL