Konstantin Komarek.
SHL

UPPGIFTER: Österrikisk landslagsman klar för Karlskrona

ANNONS

När Malmö rensade i truppen efter uttåget i semifinalen mot HV71 var Konstantin Komarek en av spelarna som fick lämna klubben. Nu ser det dock ut som att österrikaren stannar kvar i Sverige och SHL. Enligt MrMadhawk har han nämligen skrivit på ett tvåårskontrakt med Karlskrona, en klubb som han tidigare varit på besök hos enligt MrMadhawk.

Komarek har tidigare tillhört Luleå där han spenderade större delen av sin juniortid. Han kom till Malmö inför den här säsongen efter fyra år i Österrike och började bra men fick sedan problem med skador och kom sen aldrig upp i samma nivå igen. Totalt har det blivit över 100 matcher i SHL för Komarek som nu alltså ser ut att bli kvar i ytterligare två år.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 21 maj
12:20 Frankrike - Tyskland VM
12:20 Österrike - Storbritannien VM
16:20 Kanada - Tjeckien VM
16:20 Lettland - USA VM
20:20 Sverige - Slovakien VM
20:20 Finland - Schweiz VM
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL