Nyheter

Pantern värvar back från Norge: ”Placeringssäker back, med goda ledaregenskaper”

ANNONS

IK Pantern hade en stark säsong i årets Hockeyallsvenska. Klubben slutade på en fin fjärde plats under grundserien och slutade sen trea i slutspelsserien i kvalet till SHL. Nu bygger klubben för att kunna upprepa denna fina säsong även nästa säsong och idag presenterar klubben ett nyförvärv. Det handlar om backen Anders Grönlund som närmast kommer från Norge där han producerat 48 poäng på 59 matcher.
— Anders är en placeringssäker back, med goda ledaregenskaper, samt att han kommer att tillföra erfarenhet och rutin. Bra karaktär och kommer passa bra in i Panterns sett att vilja spela, säger IK Panterns sportchef Joakim Tillgren.

Samtidigt presenterar klubben att Lars Bryggman har förlängt kontraktet med Pantern. Bryggman kom till Pantern inför säsongen som varit och efter en stark säsong fick han chansen att avsluta säsongen i Malmö i SHL.
—  En spelare som har bra karaktär och håller SHL nivå. Vi är glada att Lars valt att stanna i Pantern, kommenterar Tillgren förlängningen.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 21 maj
12:20 Frankrike - Tyskland VM
12:20 Österrike - Storbritannien VM
16:20 Kanada - Tjeckien VM
16:20 Lettland - USA VM
20:20 Sverige - Slovakien VM
20:20 Finland - Schweiz VM
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL