Robin Jensen, här i Djurgårdströja.
Nyheter

Ytterligare en målvakt från Hockeyettan får chansen i Allsvenskan

ANNONS

Först var det Arvid Ljung, nu ser det ut som att nästa målvakt tar steget upp från Hockeyettan till Allsvenskan. Enligt BLT är nämligen Robin Jensen, som den gångna säsongen varit utlånad till Kallinge/Ronneby, på väg till IK Pantern.

Stockholmaren Robin Jensen har tillhört Djurgården ända sedan 2011/2012 och har starka meriter med två SM-guld med J-20, ett SM-guld med U16 och statistiskt bästa målvakt både i J-18 Allsvenskan och J-20 SuperElit.

Trots sina meriter har han inte riktigt fått chansen på seniornivå, han har varit utlånade till både Södertälje och Almtuna utan att få speltid, men efter en stark säsong i Hockeyettan med Kallinge/Ronneby ser han nu ut att få chansen högre upp i seriesystemet.
— Jag förstår att han kommer vilja ta det steget och jag räknar med att han kommer spela på en högre nivå nästa säsong. Vi har skickat flera duktiga målvakter till Allsvenskan de senaste åren och ser man till Robins talang så har han möjlighet att ta sig mycket längre än så, säger KRIF:s sportchef Mikael Johansson till 24blekinge.se

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL