Nyheter
MJÖRNBERG: Playoff och Hockeyettan-finalen
ANNONS

I veckan är det dags för Hockeyettan-finalen och playoff 2, det tar vi naturligtvis upp i veckans podcast.

En podd som ni hör i er poddapp eller här.

Jag och maestro Skoglund snackar ner playoff 1 och upp playoff 2 i veckans avsnitt #60 Playoff och Hockeyettan-finalen.

Vi analyserar det som hände i playoff 1 och funderar lite kring säsongen som gick för de lag som nu tvingats gå på semester. Vad händer med dem nu och har de skött sig godkänt i år?

Dessutom lägger vi stort fokus på valet till playoff 2 och de matchserier som nu stundar där. Det blir analyser av matchserierna, funderingar kring huruvida valen blev rätt eller fel och så hyllar vi ett modigt och annorlunda val.

För att spetsa till det hela ytterligare fokuserar vi såklart också på den stundande Hockeyettan-finalen…eller ska vi säga särskrivningsfinalen? Vi ojar oss naturligtvis över detta slarviga språkbruk men går också på djupet med finalens förutsättningar, analyserar målvaktsparen, plockar fram de viktigaste spelarna, diskuterar coachkampen och försöker svara på frågan hur besegrar man Troja?

Detta bland en hel del annat i ännu ett väldigt mustigt avsnitt som ni hör via iTunes, Acast, i andra lämpliga poddappar (sök ”Mjörnbergs Trashtalk”) eller här: http://www.mjornberg.se/2017/03/06/60-playoff-och-hockeyettan-finalen/

Den här artikeln handlar om: