Per Hånberg.
SHL

Karlskrona sparkar Hånberg – Ove Molin ny huvudtränare

ANNONS

Karlskrona meddelar via ett pressmeddelande att man väljer att med omedelbar verkan att gå skilda vägar med tränaren Pelle Hånberg.
— Det är aldrig kul att ta den här typen av beslut och att behöva avsluta ett avtal i förtid. Vi har, med tanke på vår inledning av säsongen, skaffat oss ett bra läge att ta oss till slutspel. Det har hackat rejält poängmässigt på slutet och därför känner jag att vi behöver ny energi i laget och ge oss själva en omstart för att nå vårt uppsatta mål, säger sportchefen Michael Sundlöv i pressmeddelandet.

Ove Molin tar över huvudansvaret och Mikael Aaro fortsätter som assisterande tränare. Klubben har en lång förlustsvit bakom sig i SHL och enligt Michael Sundlöv hoppas man nu på att förändringen i ledarstaben ska ge en energikick till truppen. Han meddelar också i en intervju med klubbens TV-kanal att någon tredje tränare inte ska in.

Pelle Hånberg var med om att mycket skrällartat plocka upp Karlskrona i SHL våren 2015.

 

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 06 juni
02:00 Vegas Golden Knights - Florida Panthers NHL
fredag 09 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL
söndag 11 juni
02:00 Florida Panthers - Vegas Golden Knights NHL