161221 Karlskogas Carl Persson under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Tingsryd och Karlskoga den 21 december 2016 i Tingsryd. Foto: Jonas Ljungdahl / BILDBYRN / Kod JO / Cop 144 …
Nyheter

Pantern fick åka hem med svansen mellan benen – krossades av Karlskoga

ANNONS

BIK Karlskoga rivstartade på hemmaplan mot IK Pantern och ledde med 4-0 efter den första perioden. När Victor Ejdsell sen gjorde 5-0 i inledningen av den andra bytte Pantern målvakt från Tex Williamsson till Oscar Malm.

Karlskoga kunde tillslut vinna med 8-1 och man hade en tvåmålsskytt i Victor Ejdsell och han gjorde sammanlagt tre poäng i matchen. Det gjorde också Alex Lavoie, Simon Mattsson och Carl Persson. Erik Nyström gjorde mål för Pantern.

***

Modo kunde besegra Oskarshamn hemma i Fjällräven Center efter straffar. Jordan Smotherman satte 1-0 till hemmalaget sent i den första perioden. I den andra kunde Oskarshamns Victor Löfstedt kvittera. I straffläggningen avgjorde sen Henrik Björklund.

Den här artikeln handlar om: