Håkan Åhlund.
Nyheter

Succélaget behåller stommen – förlänger med sportchef och tränare

ANNONS

IK Pantern har varit Hockeyallsvenskans stora succélag den här säsongen. Kvartsklubben från Malmö ligger sensationellt trea i Hockeyallsvenskan under sitt andra år i ligan. Nu meddelar klubben, enligt Mr. Madhawk, att man förlängt kontraktet med fyra spelare samt sportchefen Joakim Tillgren och tränarduon Håkan Åhlund och Fredrik Hallberg.

Kontraktet med Åhlund är ännu inte påskrivet, men det ska göra inom kort, säger tränaren till Madhawk.

Klara för en förlängning i Pantern är forwardskvartetten Emil Sandin (två år), Axel Wemmenborn (två år), Oscar Nord (ett år) samt Kim Johansson (ett år). Av dessa är Nord, i fjol lagkapten för Malmö Redhawks J20-lag, poängbäst med 14 poäng (8+6) på 39 matcher.

Klart är också att succémålvakten Tex Williamsson inte kommer att bli kvar i klubben. Enligt Mr. Madhawk blir det spel i Malmö för honom nästa säsong. På 29 matcher den här säsongen har 26-åringen från småländska Alvesta stoppat 94,1 procent av skotten.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
torsdag 23 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
16:20 Kanada - Slovakien VM
16:20 Schweiz - Tyskland VM
20:20 USA - Tjeckien VM
20:20 Sverige - Finland VM
fredag 24 maj
02:30 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
lördag 25 maj
02:00 New York Rangers - Florida Panthers NHL
söndag 26 maj
02:00 Dallas Stars - Edmonton Oilers NHL
21:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
tisdag 28 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL
onsdag 29 maj
02:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
torsdag 30 maj
02:30 Edmonton Oilers - Dallas Stars NHL