161012 Moras Jacob Nilsson (tv) och Mathias BromŽ (th) jublar efter att Kevin GagnŽ (m) gjort 1-2 under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan AIK och Mora den 12 oktober 2016 i Stockholm. Foto: Johanna Lundberg / BildbyrŒn / 135718 …
Nyheter

Moras segertåg rullar vidare – elfte raka segern

Mora tog sin elfte raka seger i HockeyAllsvenskan och utökade sin ledning i ligan till åtta poäng ner till tvåan Karlskoga efter seger med 4-1 hemma mot Vita Hästen på tisdagskvällen.

Tobias Liljendahl gav gästerna ledningen i första perioden, men Emil Aronsson kvitterade innan perioden var över. I andra perioden sköt Jacob Nilsson 2-1 framspelad av Mathias Bromé och i tredje var det just Bromé, som med sitt 15:e mål för säsongen, gjorde viktiga 3-1-målet.
Fyran kom i tom kasse genom Kevin Goumas och där drog Bromé med sig sin tredje poäng i matchen via ännu en assist.

Moras segersvit på elva matcher omfattar bara en enda match som vunnits bortom 60 minuter. Tio av segrarna är på ordinarie tid.