Robin Rahm.
Nyheter

Här är Robin Rahms nya klubb – ersätter skadad finländare

ANNONS

Han tvingades lämna AIK tidigare under hösten då man plockade in slovenen Gasper Kroselj. Enligt vad hockeysverige.se erfar har Robin Rahm nu klart med en ny klubbadress. Det handlar om danska Sönderjyske.

Robin Rahm gick in i säsongen som AIK:s förstamålvakt efter att Gustaf Lindvall försvunnit till Skellefteå. Med trots en räddningsprocent på dryga 92 blev det bara åtta matcher i Hockeyallsvenskan innan klubben valde att gå vidare med en annan målvakt, slovenen Gasper Kroselj.

Rahm har gått klubblös i snart en månad, men enligt uppgifter till hockeysverige.se har han nu en ny klubbadress klar. Det är danska Sönderjyske som plockar in 30-åringen då man har en skada på sin finska förstakeeper Joni Myllykoski.

I Sönderjyske finns sedan tidigare de svenska backarna Niclas Edman och Elias Granath.

Robin Rahm var inne på sin tredje säsong i AIK när han fick lämna laget. Efter dopingavstängningen mellan 2010 och 2012 har han även spelat SHL-hockey med Brynäs och i Hockeyallsvenskan med Malmö.

Hockeysverige.se har sökt Robin Rahm för en kommentar.

Den här artikeln handlar om: