Adam Brodecki.
Växjö Lakers HC

Han är kritisk till Brynäs efter klubbytet: ”Fundersam över vad de håller på med just nu”

ANNONS

I veckan blev han klar för Växjö efter en tung säsong i Brynäs. Adam Brodecki hoppas att flytten söderut ska få i gång hans karriär. Samtidigt är han besviken över vad som händer i Brynäs just nu, där allt fler unga spelare får lämna klubben.
– Jag kan tycka att Brynäs skulle ha lite mer tålamod med oss unga spelare, säger Brodecki i en lång intervju med hockeysverige.se.

VAXHOLM (HOCKEYSVERIGE.SE)
Resarö är en ö strax norr om Vaxholm utanför Stockholm. Numera bor det cirka 3 000 människor där. En av dom som är född och uppvuxen på just Resarö är Växjös senaste tillskott Adam Brodecki.

Han kommer närmast från Brynäs där han spelat under fem säsonger. Hockeysverige.se reste ut till Vaxholm för att träffa 21-åringen för att få en bild av hans hockeykarriär som började med att han tränades av två legendarer.
– Jag började spela i Waxholm men sedan bytte jag väldigt tidigt klubb till Stocksund. Jag var på ett hockeyläger ute på Stockhagen och fick en massa kompisar där. Redan då kände jag att jag ville ta hockeyn lite mer seriöst och där fick jag chansen att spela med deras 94:or, alltså spelare som var ett år äldre än jag, säger Brodecki när vi ses på ett kafé inte långt från Vaxholms Hotell som tragiskt nog brunnit nyligen.
– I Stocksund var alla lag som en stor familj. Där kunde jag träna med kilarna som var tre år yngre fram till min egen träning. Man tränade hela tiden, men det var som en lek eller en stor fritidsgård. Det är svårt att förklara hur bra vi hade det där.

Just Resarö betyder fortfarande väldigt mycket för Adam Brodecki trots att han bott i Gävle under fem år.
– Klart att Resarö är ett speciellt ställe att växa upp på. Jag har alltid haft nära till vattnet och ofta varit ute i skärgården och fiskat. Dessutom har Leon Bristedt och jag växt upp tillsammans ute på Resarö. Vi föddes till och med i samma rum på BB.
– Våra föräldrar lärde känna varandra i mammagruppen. När jag föddes den 22 februari (1995) var hans föräldrar där för att kolla hur BB såg ut. Då valde dom samma rum eftersom det hade gått så bra med mig. Efter det har vi alltid hållit ihop och man kan väl säga att vi verkligen har känt varandra hela livet. Det var extra kul att vi båda tog oss hela vägen till Junior-VM. Sedan har han valt en annorlunda väg med college (University of Minnesota).

Hur var det nu med två legendarer som tränare, jo…
– Börje Salmings son är lika gammal som jag så vi känner varandra bra. Mamma har dessutom varit Börjes frisör och dessutom hade jag honom och Tomas Strandberg som mina första tränare här i Waxholm.
– Man kan väl säga att vi hade ganska bra förstatränare som var där och hjälpte till. Egentligen fattar jag inte hur stor Börje är. Jag ser honom mer som Rasmus pappa. Sedan är det klart att jag känner till hans hockeykarriär.


Foto: Ronnie Rönnkvist

”IMPONERAD AV HUR BRYNÄS UTVECKLADE SPELARE DÅ”

När Adam Brodecki sedan skulle flytta till en elitklubb blev det Brynäs och inte AIK eller Djurgården.
– Jag spelade inte mycket i TV-pucken. Jag var som en extraforward där. Djurgården kontaktade bara stjärnorna så att säga och mig kontaktade dom väldigt sent.
– Efter TV-pucken var jag på landslagsuttagningar och det gick hur bra som helst. Då fick Brynäs upp ögonen för mig. Dessutom har jag en anknytning till Gävle eftersom mina föräldrar är därifrån och jag har varit mycket där uppe, firat jul och så vidare. 
– Sedan var jag imponerad av hur Brynäs utvecklade spelare då. Man hade fått fram Calle Järnkrok och dom här som kanske inte är dom största spelarna, men som är spelskickliga. Det är också så jag ser mig själv som spelare.

Som junior var Adam Brodecki en väldigt bra målskytt och poänggörare. Efter att han klivit upp i SHL har det ”bara” blivit tio mål och totalt 27 poäng på 117 matcher.
– Första säsongen (2013/14) fick jag göra 18 matcher, men jag fick inte så mycket speltid. Det var mer att jag var med för att se och lära. När jag som junior sedan fick vara med min första hela säsong med A-laget gick det väldigt bra för mig. Jag kom med till JVM, men efter tränarbytet (Tommy Jonsson lämnade över till Thomas Berglund) fick jag en annorlunda roll kan man väl säga. Det var andra spelare som fick spela mer och det blev det givetvis svårare att producera.
– Jag var inte van med tränarbyten och allting började om från noll igen. Då gick det tyngre och jag fick inte samma förtroende.

Hur låter din sammanfattning av årets säsong (ett mål och totalt åtta poäng på 52 matcher) för dig personligen under Thomas Berglunds ledning?
– Det gick väldigt bra på försäsongen. Jag fick spela med två riktigt bra spelare, Petr Vrána och Nick Johnson eftersom (Jesper) Ollas fortfarande var borta då. I alla fall var jag en av dom som gjorde mest poäng på försäsongen.
– När sedan serien började var Ollas tillbaka och han var redan från början tänkt att spela i andrakedjan. Då var jag nere i fjärde och det satte sig väl lite mentalt. Det hade gått bra men så blev det så här. Jag kände inte riktigt det här förtroendet och jag fick aldrig känna den här kemin man kan känna i en kedja eftersom jag fick hoppa runt väldigt mycket.
– Det ska också sägas att jag samtidigt ett tag fick spela mycket, men jag fick aldrig till det.

Kände du en frustration då?
– Ja, precis. Jag försökte verkligen och det var inte så att jag surade ner mig. Jag tränade extra och försökte verkligen med allt. Det kanske också är anledningen till att jag kom fram till att det kanske skulle vara bra med ett miljöombyte. Börja om lite på nytt, bli sedd med andra ögon.

Fick du feedbacken av Thomas Berglund när du hade det som tyngst?
– Klart att vi snackade, men jag vet inte riktigt varför det inte riktigt klickade där.

Vad hände med Brynäs när Anton Rödin försvann?
– Klart att det blev ett stort tapp för oss. Han var kanske så pass viktig för oss att vi spelare tänkte ”nu tappar vi Anton”. Egentligen skulle vi slutit upp och haft känsla av att nu ska vi göra det här tillsammans, visst vi tappade Anton men han är inte allt. Men det visade sig att han nästan var det, skrattar Brodecki och fortsätter:
– Vi skulle ha reagerat på ett annat sätt när han försvann.

Tappade ni även spelet då?
– Det blev att vi gjorde om väldigt mycket i laget hela tiden. Vi fick inte tryggheten och det tror jag är den största anledningen till att vi gjorde det raset som vi nu gjorde.


Foto: Bildbyrån/Simon Hastegård

”MYCKET FOLK SOM UNDRAR VAD SOM FÖRSIGGÅR I BRYNÄS”

Nu valde Adam Brodecki att bryta upp med Brynäs. Samtidigt fanns det heller inget konkret anbud från Gävleklubben att ta ställning till.
– Jag fick inget konkret nej från Brynäs, men dom ville se vad som händer med alla killarna i laget först. Växjö hörde av sig ganska tidigt men det var ganska många klubbar som visade intresse. Samtidigt kände jag att, som sagt var, ett miljöombyte vore det bästa eftersom på det sättet Brynäs har förändrats kanske inte är det bästa för mig.
– Jag hade en väldigt bra kontakt med Ove (Molin) och (Andreas) Dackell. Dom var väldigt duktiga på att snacka med oss unga. Det försvann lite när ”Bulan” (Thomas Berglund) kom in…

Du låter besviken över hur tiden i Brynäs har utvecklats för dig?
– Jag är inte besviken, men jag är fundersam över vad Brynäs håller på med just nu. Jens Lööke, Mattias Nörstebö och jag försvinner. Alla vi tre är egentligen brynäsare och har varit med från J18 och hela vägen upp. Brynäs har alltid jobbat så med oss unga, att vi ska vara med hela vägen upp och ta med oss den klubbkänslan man får genom det.
– Sedan var inte min förra säsong bra, men jag kan tycka att Brynäs skulle ha lite mer tålamod med oss unga spelare. Det kanske inte alltid går spikrakt uppåt och det här med morgondagens Brynäsare har i princip försvunnit.
– Just Ove Molin var väldigt duktig med oss unga spelare. Han pratade mycket och tränade extra med oss för att vi skulle hålla en hög nivå hela tiden, men sedan blev det annorlunda. Det finns ganska mycket folk idag i Gävle som undrar vad som försiggår i Brynäs just nu.
– Jag tror inte att jag hade fått vara kvar i Brynäs, men om jag hade fått vara kvar kanske det ändå inte varit det bästa för min utveckling. Om Brynäs sedan gör rätt eller fel är det ingen som idag vet.

Varför valde du till slut just Växjö?
– Jag pratade både med Henrik (Evertsson, sportchef) och Sam (Hallam, tränare). Sättet som Växjö spelar hockey på passar mig bra personligen, men bara att samtala med dom fick mig att få en bra magkänsla.
– För några dagar sedan var jag nere och hade fystester. Jag visste inte att dom hade en så fin anläggning som dom nu hade. Det var tre ishallar, tre gym men även en plastis för skotträning och så vidare. Det var sjukt bra förutsättningar för att utvecklas. Jag ser verkligen fram emot att komma dit.

Vad hoppas du av kommande säsong?
– Att jag studsar tillbaka och blir den produktiva spelaren som jag alltid har varit. Jag har inte så enorma förväntningar, men jag vill hitta tillbaka till glädjen och att få spela en rolig hockey.

Hur ska det bli att spela med Växjö mot Brynäs i Gavlerinken?
– Det blir väldigt speciellt eftersom min familj är från Gävle. När jag gick i blöja hemma på Resarö hade jag en Brynäströja på mig. Det kommer bli kul att komma tillbaka dit och spela, säger Adam Brodecki med ett leende innan vi går bort och ser på förödelsen som branden på anrika Vaxholm Hotell ställt till med.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
lördag 25 mars
15:15 Örebro - Timrå SHL
16:00 KalPa - Pelicans Liiga
18:00 Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings NHL
18:00 Boston Bruins - Tampa Bay Lightning NHL
18:30 Björklöven - Västerås Hockeyallsvenskan
18:30 Modo - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Nashville Predators - Seattle Kraken NHL
19:00 Färjestad - Frölunda SHL
21:00 Los Angeles Kings - Winnipeg Jets NHL
21:00 Calgary Flames - San Jose Sharks NHL
22:00 Minnesota Wild - Chicago Blackhawks NHL
22:00 New York Islanders - Buffalo Sabres NHL
22:00 Florida Panthers - New York Rangers NHL
00:00 Montreal Canadiens - Columbus Blue Jackets NHL
00:00 New Jersey Devils - Ottawa Senators NHL
00:00 Dallas Stars - Vancouver Canucks NHL
00:00 Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs NHL
söndag 26 mars
01:00 Pittsburgh Penguins - Washington Capitals NHL
05:00 Edmonton Oilers - Vegas Golden Knights NHL
05:30 Anaheim Ducks - St Louis Blues NHL
15:00 Luleå - Växjö SHL
15:00 Rögle - Skellefteå SHL
16:00 Ilves - Ässät Liiga
18:30 Mora - Södertälje Hockeyallsvenskan
21:00 Arizona Coyotes - Colorado Avalanche NHL
23:00 Carolina Hurricanes - Boston Bruins NHL
00:00 Nashville Predators - Toronto Maple Leafs NHL
00:00 Chicago Blackhawks - Vancouver Canucks NHL
måndag 27 mars
04:30 Los Angeles Kings - St Louis Blues NHL
15:00 Timrå - Örebro SHL
17:30 IFK Helsingfors - Lukko Liiga
19:00 Frölunda - Färjestad SHL
19:00 AIK - Modo Hockeyallsvenskan
01:00 Ottawa Senators - Florida Panthers NHL
01:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens NHL
01:30 New York Islanders - New Jersey Devils NHL
tisdag 28 mars
02:00 Minnesota Wild - Seattle Kraken NHL
04:00 Anaheim Ducks - Colorado Avalanche NHL
04:00 Arizona Coyotes - Edmonton Oilers NHL
17:30 Pelicans - KalPa Liiga
19:00 Södertälje - Mora Hockeyallsvenskan
01:00 Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins NHL
01:00 Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Boston Bruins - Nashville Predators NHL
01:00 New York Rangers - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens NHL
onsdag 29 mars
02:00 St Louis Blues - Vancouver Canucks NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Dallas Stars NHL
03:00 Calgary Flames - Los Angeles Kings NHL
04:00 Vegas Golden Knights - Edmonton Oilers NHL
04:30 San Jose Sharks - Winnipeg Jets NHL
01:30 Toronto Maple Leafs - Florida Panthers NHL
01:30 Washington Capitals - New York Islanders NHL
torsdag 30 mars
04:00 Colorado Avalanche - Minnesota Wild NHL
01:00 New Jersey Devils - New York Rangers NHL
01:00 Boston Bruins - Columbus Blue Jackets NHL
01:00 Montreal Canadiens - Florida Panthers NHL
01:00 Ottawa Senators - Philadelphia Flyers NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Washington Capitals NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Nashville Predators NHL
01:30 Detroit Red Wings - Carolina Hurricanes NHL
fredag 31 mars
02:30 Chicago Blackhawks - St Louis Blues NHL
03:00 Edmonton Oilers - Los Angeles Kings NHL
04:00 Seattle Kraken - Anaheim Ducks NHL
04:30 San Jose Sharks - Vegas Golden Knights NHL
01:00 Buffalo Sabres - New York Rangers NHL
lördag 01 april
02:00 Winnipeg Jets - Detroit Red Wings NHL
04:00 Vancouver Canucks - Calgary Flames NHL
04:30 Arizona Coyotes - Dallas Stars NHL
19:00 Nashville Predators - St Louis Blues NHL
21:00 Pittsburgh Penguins - Boston Bruins NHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten