Marc-André Gragnani
SHL

Ryktades till HV71 – i stället klar för New Jersey

ANNONS

Backen Marc-André Gragnani uppgavs för en tid sedan vara klar för HV71. Nu står det dock klart att det inte blir något spel i SHL kommande säsong. I stället ska kanadensaren försöka öka på de 74 NHL-matcher han redan spelat.

Gragnani, som den gångna säsongen spelade i schweiziska Bern, har nämligen skrivit på ett ettårskontrakt med New Jersey Devils bekräftar klubben. Det blir 28-åringens fjärde NHL-klubb, efter att tidigare ha tillhört Buffalo, Vancouver och Carolina.

Den offensivt skickliga backen vann backarnas poängliga i Schweiz förra säsongen, på sina 37 poäng. Med det var han en poäng före den svenske succéspelaren Daniel Sondell.

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 25 juni
02:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers NHL