Uffe Bodin
En halv förstarunda – så här skulle jag drafta

Det drar ihop sig. Utöver lidande svettkörtlar och en GPS som tycks ha kommit till världen för att göra våra liv till ett helvete har det första dygnet i Florida varit fullt godtagligt för mig och EP-Johan. Som ni kommer att se på sajten under dagen har vi träffat en del spelare och även hunnit med affärs- och sällskapsmöten.

Men i kväll – eller snarare i natt för er där hemma – är det dags för allvaret. Då är det dags för första rundan av NHL-draften i palmbesmyckade BB&T Center där ett gäng 18-åriga ynglingar kommer att svettas i sina nyskräddade kostymer medan oroliga föräldrar och syskon biter på naglarna. Ja, om du inte heter McDavid eller Eichel i efternamn förstås. Då är hela dagen bara en tråkig väntan på det uppenbara.

För någon spänning kommer det inte att bjudas på här i Florida. McDavids och Eichels status som etta och tvåa är lika cementerad som den svenska tronföljden. Det som är intressant är givetvis att se vad som händer efter det att Edmonton och Buffalo har fått sina framtida franchisespelare. För att ta mina egna spekulationer ett snäpp längre har jag sammanställt en lista över hur jag tror att de 15 första valen kommer att arta sig. Jo, jag vet att det inte direkt är en riktig mockdraft om man inte plockar samtliga 30 spelare i första rundan, men här måste jag bara erkänna att jag har sett alldeles för lite av alldeles för många spelare för att göra annat än att bara kasta dart med en ögonbindel.

1) Edmonton Oilers – Connor McDavid, c, Erie Otters (OHL)
Kommentar överflödig.

2) Buffalo Sabres – Jack Eichel, c, Boston University (NCAA)
Kommentar lika överflödig.

3) Arizona Coyotes – Dylan Strome, c, Erie Otters (OHL)
Nu blir det intressant på riktigt. Arizona står antagligen inför valet att antingen plocka Strome eller backen Noah Hanifin. Vem av dem som är den bästa spelaren är svårdefinierat eftersom de har olika positioner. Min magkänsla säger mig att Coyotes satsar på Strome och får en potentiell förstacenter man behöver för att bli konkurrenskraftiga i överjävligt Western Conference.

4) Toronto Maple Leafs – Noah Hanifin, b, Boston College (NCAA)
Här kan vi få en intressekonflikt. Toronto har nyligen anställt Mark Hunter som Director of player personel. Han kommer närmast från rollen som general manager i OHL-klubben London Knights. Samma klubb som högt rankade Mitchell Marner vräkte in poäng för den här säsongen. Om Hunter sitter på makten i general manager-lösa Maple Leafs är det inte orimligt att anta att de väljer Marner, men samtidigt: hur kan man släppa en framtida storback i Hanifin om han finns tillgänglig? Nej, jag tror inte att Leafs riktigt vågar det. Nye coachen Mike Babcock gillar att bygga sina lag från backsidan och efter att ha sajnat sitt monsterkontrakt med Leafs litar jag på att han får ett tungt ord här. I så fall väljer Leafs Hanifin.

5) Carolina Hurricanes – Mitchell Marner, fw, London Knights (OHL)
Carolina plockade en back i Haydn Fleury med sitt förstaval i fjol och även om det oftast handlar om att välja den bästa tillgängliga spelaren har jag svårt att se att de missar möjligheten att håva in Marner om han finns kvar. Här får den en liten men offensivt gudabenådad spelare som har stor potential. Slutade tvåa i OHL:s poängliga efter Strome den gångna säsongen.

6) New Jersey Devils – Pavel Zacha, c, Sarnia Sting (OHL)
Det här är kanske lite av en stretch, men Devils behöver verkligen fylla på med forwards framåt, så även om ryske backlöftet Ivan Provorov, som visar rankar högre än Noah Hanifin, finns kvar har jag svårt att se dem drafta en försvarsspelare. I Zacha får de en storvuxen forward som bidrar i båda ändarna av isen. Han gjorde stundtals livet väldigt surt för Connor McDavid i OHL-slutspelet och även om skador och avstängningar sänkte produktionen under första året i Nordamerika är det väldigt många som gillar vad de har sett av honom. Dessutom kan man inte gnälla på Devils track record när det gäller tjeckiska spelare…

7) Philadelphia Flyers – Ivan Provorov, b, Brandon Wheat Kings (WHL)
Att jag inte har Ivan Provorov förrän som sjunde spelare säger en hel del om vilken fantastiskt bra draftkull det här är. De som har sett mycket av ryssen pratar om en back som inte har några svagheter i sitt spel. Han hanterar alla situationer med en imponerande pondus och har förmågan att producera framåt likväl som att hålla tätt bakåt. En drömrekrytering för Flyers, som visserligen har draftat backar i Samuel Morin och Travis Sanheim de senaste åren, men som knappast kan passa på en sådan här spännande spelare.

8) Columbus Blue Jackets – Zach Werenski, b, University of Michigan (NCAA)
En stor, offensiv och rörlig back är precis vad doktorn har ordinerat åt Blue Jackets, som ännu inte här fått ut speciellt mycket sv skadeförföljde Ryan Murray, vald som andre spelare i draften 2012. Zach Werenski har hamnat i skuggan av Hanifin och Provorov, men många juniorexperter tycker inte att han är speciellt långt efter sina konkurrenter. Blue Jackets har redan massor med spännande talanger på forwardssidan. Att de plockar en back nu känns naturligt.

9) San José Sharks – Mathew Barzal, c, Seattle Thunderbirds (WHL)
Joe Thorntons tid i San José är snart ute. Klubben behöver ett framtida komplement till Logan Couture och Mathew Barzal kan mycket väl vara den spelaren. En oläglig knäskada i höstas förstörde delar av säsongen, men den smarte playmakern hann imponera tillräckligt mycket på scouterna för att bli ett tidigt draftval. Var en av de bästa spelarna på U18-VM i våras.

10) Colorado Avalanche – Lawson Crouse, fw, Kingston Frontenacs (OHL)
Den stor frågan kring Lawson Crouse är inte OM han kommer att spela i NHL utan HUR. Skeptikerna menar att han saknar skickligheten för att kunna producera poäng på högsta nivå medan hans supportrar hävdar att poängen inte nödvändigtvis kommer att diktera hur pass bra han blir eftersom han har fler strängar på sin lyra. Colorado har redan en uppsjö skickliga forwards i organisationen. Att få in lite mer grovt sandpapper skadar inte. Om han sedan blir en 30-målsskytt i förstakedjan i stället för en 15-målsskytt i tredjekedjan får ses som en bonus.

11) Florida Panthers – Timo Meier, fw, Halifax Moosehead (QMJHL)
Nikolaj Ehlers lekkamrat i Halifax hade en sjujäkla säsong med 44 mål och 90 poäng på 61 matcher. Han spelar ett fysiskt spel runt kassen och har ett skott som enligt vissa tyckare redan håller NHL-klass. Florida har en hel del intressanta unga forwards och Meier skulle ge hemmafansen ännu mer hopp om en ljus framtid för deras lag.

12) Dallas Stars – Mikko Rantanen, fw, TPS Åbo
Stars valde backen Julius Honka med sitt förstaval i fjol och det är inte orimligt att tro att det blir finskt i förstarundan den här gången också. Rantanen var egentligen den enda finska spelaren som levererade enligt förväntningarna på JVM, där han sköt fyra mål på fem matcher för ett lag som inte alls fick det offensiva spelet att klicka. I Rantanen skulle Stars få en högerforward som tar ansvar över hela isen och kryddar det med bra målsinne.

13) Los Angeles Kings – Kyle Connor, c, Youngstown Phantoms (USHL)
Fjolårsmästarnas misslyckande innebär i alla fall möjligheten att drafta en riktigt bra spelare. Juryn har svårt att bestämma sig om Kyle Connor är så pass bra som hajpen gör gällande. Det finns frågetecken för hans fysik samtidigt som hans skicklighet med pucken är enorm. Anze Kopitar har många bra år kvar i kroppen och Connor kan på sikt komplettera honom på den viktiga centerpositionen.

14) Boston Bruins – Colin White, c, USNDP (USHL)
En ny Patrice Bergeron? Eller bara en vanlig vattenbärare till tredjecenter? Åsikterna går isär om hur mycket Colin White egentligen kommer att bidra med i NHL. Han hade ett strålande U18-VM, där han satte pricken över i:et genom att avgöra finalen mot Finland med sitt övertidsmål. Utöver det var det en tung säsong präglad av skador och sjukdom. White är en ansvarsfull center som gör sin omgivning bättre. Han är dessutom ett superproffs som redan vid 18 års ålder tar hand om sig själv och sin kropp som om han redan vore en NHL-spelare. Bergeron-liknelsen borde onekligen göra Boston Bruins intresserade.

15) Calgary Flames – Nick Merkley, fw, Kelowna Rockets (WHL)
Han är inte stor, men det han saknar i kilo och centimeter tar Nick Merkley igen med en vinnarskalle och spelsinne. Gjorde 70 assist på 72 matcher i WHL och var en av orsakerna till att Kelowna tog hem WHL-titeln. Flames har en hel del spännande namn att titta på här, men visst vore det häftigt om de nyttjade sitt förstaval på en spelare som är född och uppvuxen i Calgary…

Svenskarna då? De kommer lite senare. Men om ni vill ha en närmare titt på ungefär var rekommenderar jag varmt Jacob Nyströms ranking av dem: http://www.hockeysverige.se/juniorbloggen/2015/06/25/nhl-draften-2015-sa-skulle-juniorbloggen-drafta-svenskarna/

Den här artikeln handlar om:
Hockey PÅ TV
tisdag 07 februari
01:00 Florida Panthers - Tampa Bay Lightning NHL
01:00 Philadelphia Flyers - New York Islanders NHL
01:30 New Jersey Devils - Vancouver Canucks NHL
01:30 New York Rangers - Calgary Flames NHL
02:30 Dallas Stars - Anaheim Ducks NHL
03:00 Arizona Coyotes - Minnesota Wild NHL
19:00 Kristianstad - Västerås Hockeyallsvenskan
onsdag 08 februari
01:00 Tampa Bay Lightning - San Jose Sharks NHL
01:00 Pittsburgh Penguins - Colorado Avalanche NHL
01:30 New York Islanders - Seattle Kraken NHL
02:00 Nashville Predators - Vegas Golden Knights NHL
02:30 Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks NHL
19:00 Tingsryd - Djurgården Hockeyallsvenskan
19:00 Modo - Västervik Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Björklöven Hockeyallsvenskan
19:00 Östersund - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 Södertälje - Almtuna Hockeyallsvenskan
torsdag 09 februari
02:00 New York Rangers - Vancouver Canucks NHL
02:30 Dallas Stars - Minnesota Wild NHL
19:00 Tjeckien - Sverige Beijer Hockey Games
20:15 Schweiz - Finland Beijer Hockey Games
fredag 10 februari
01:00 Philadelphia Flyers - Edmonton Oilers NHL
01:00 Florida Panthers - San Jose Sharks NHL
01:00 New Jersey Devils - Seattle Kraken NHL
01:00 Detroit Red Wings - Calgary Flames NHL
01:00 Tampa Bay Lightning - Colorado Avalanche NHL
01:30 New York Islanders - Vancouver Canucks NHL
02:00 Minnesota Wild - Vegas Golden Knights NHL
19:00 Västervik - Vita Hästen Hockeyallsvenskan
19:00 Djurgården - Östersund Hockeyallsvenskan
19:00 Västerås - Södertälje Hockeyallsvenskan
19:00 Mora - Almtuna Hockeyallsvenskan
19:00 Björklöven - Modo Hockeyallsvenskan
19:00 Tingsryd - Kristianstad Hockeyallsvenskan
lördag 11 februari
01:00 Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs NHL
01:00 New York Rangers - Seattle Kraken NHL
02:30 Chicago Wolves - Arizona Coyotes NHL
04:00 Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins NHL
12:00 Finland - Tjeckien Beijer Hockey Games
14:00 Tre Kronor Legends - Toronto Maple Leafs Legends Game for Börje
15:00 AIK - BIK Karlskoga Hockeyallsvenskan
15:00 Almtuna - Västerås Hockeyallsvenskan
16:00 Sverige - Schweiz Beijer Hockey Games
18:00 Detroit Red Wings - Vancouver Canucks NHL
18:00 Vita Hästen - Djurgården Hockeyallsvenskan
18:30 Ottawa Senators - Edmonton Oilers NHL
18:30 Montreal Canadiens - New York Islanders NHL
18:30 Philadelphia Flyers - Nashville Predators NHL
18:30 Buffalo Sabres - Calgary Flames NHL
19:00 Dallas Stars - Tampa Bay Lightning NHL
21:30 Boston Bruins - Washington Capitals NHL
00:00 Florida Panthers - Colorado Avalanche NHL
söndag 12 februari
01:00 Carolina Hurricanes - New York Rangers NHL
01:00 Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets NHL
02:00 St Louis Blues - Arizona Coyotes NHL
02:00 Minnesota Wild - New Jersey Devils NHL
04:00 Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks NHL
04:30 Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins NHL
12:00 Schweiz - Tjeckien Beijer Hockey Games
15:00 Södertälje - Tingsryd Hockeyallsvenskan
15:00 Östersund - Björklöven Hockeyallsvenskan
16:00 Sverige - Finland Beijer Hockey Games
18:30 Montreal Canadiens - Edmonton Oilers NHL
19:00 Philadelphia Flyers - Seattle Kraken NHL
19:30 Washington Capitals - San Jose Sharks NHL
21:00 Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks NHL
måndag 13 februari
19:00 Kristianstad - AIK Hockeyallsvenskan
19:00 BIK Karlskoga - Västervik Hockeyallsvenskan
tisdag 14 februari
01:30 Ottawa Senators - Calgary Flames NHL
02:00 Nashville Predators - Arizona Coyotes NHL
02:00 Minnesota Wild - Florida Panthers NHL
04:00 Vancouver Canucks - Detroit Red Wings NHL
04:30 Los Angeles Kings - Buffalo Sabres NHL
19:00 Djurgården - Tingsryd Hockeyallsvenskan
19:00 Oskarshamn - Örebro SHL
19:00 Timrå - Luleå SHL
19:00 Färjestad - Malmö SHL
19:00 Leksand - Växjö SHL
19:00 Linköping - Brynäs SHL
19:00 Rögle - Skellefteå SHL
19:00 Frölunda - HV 71 SHL

Laddar...
Tack för att du väljer att uppgradera ditt konto till Everysport Plus (ditt nya pris blir 99kr/mån). Klicka på knappen nedan för att genomföra köpet.
Visa köpvillkor
Gå vidare Stäng
×

1. VILLKORENS TILLÄMPLIGHET

För att få tillgång till plus-tjänsten måste du ingå ett avtal med ESMG genom att registrera dig och betala prenumerationsavgiften.

2. PLUS-TJÄNSTENS INNEHÅLL

ESMG förnyar och förbättrar plus-tjänsten fortlöpande, vilket innebär att vi utan föregående meddelande kan komma att lägga till, förändra och ta bort innehåll och funktioner. ESMG reserverar sig för eventuella skrivfel på någon av våra sajter där det lämnas uppgifter om någon av våra plus-tjänster.

3. PRENUMERATION

Aktivering av plus-tjänsten

Ditt abonnemang startas när du fyller i registreringsformuläret och betalar avgiften för plus-tjänsten. Detta gör att du får tillgång till plus-tjänsten under tiden din prenumeration löper. I det fall ingen prenumerationsavgift utgår för den inledande perioden (som definieras vid din registrering) startas plus-tjänsten när du fyller i registreringsformuläret och registrerar ett betalningsalternativ.

Bekräftelse

Efter att du registrerat dig och betalat avgiften för plus-tjänsten så skickas en bekräftelse till dig via den e-postadress som du har uppgett vid registreringen. Bekräftelsen innehåller villkoren för din prenumeration. De uppgifter som du har angett vid registreringen kommer finnas på ditt konto. Vi ber dig kontrollera att dessa uppgifter stämmer. Om någon uppgift inte är korrekt ska du ändra dessa via ditt konto. Du ansvarar för att kontaktuppgifterna är korrekta.

Åldersgräns

För att teckna upp dig för plus-tjänsten måste du vara minst 18 år. Är du under 18 år krävs förälder eller annan förmyndares godkännande för att du ska få registrera dig och använda plus-tjänsten. Genom att registrera dig och betala avgiften intygar du samtidigt att du har inhämtat ett sådant godkännande från förälder eller annan förmyndare. Du anses alltid försäkra riktigheten av sådana uppgifter som du lämnar om dig själv.

Prenumerationens löptid och uppsägning

Din prenumeration kan antingen vara en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration. Det framgår vid din beställning och registrering för plus-tjänsten om din prenumeration är en tillsvidareprenumeration eller om den är tidsbestämd.

En tillsvidareprenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten för en viss tidsperiod (vanligen en (1) månad), vilken förlängs med samma period om du själv inte säger upp prenumerationen innan periodens upphörande. Om du inte vill att din tillsvidareprenumeration förlängs, måste du alltså säga upp prenumerationen 48 timmar innan den aktuella tidsperioden löper ut. Uppsägning kan ske på Min Sida under respektive sajt som du är inloggad på.

En tidsbestämd prenumeration innebär att du får tillgång till plus-tjänsten under den angivna tidsperioden och att prenumerationen därefter upphör per automatik. En tidsbestämd prenumeration kan inte sägas upp i förtid.

ESMG äger rätt att säga upp din prenumeration, oavsett om det är en tillsvidareprenumeration eller en tidsbestämd prenumeration, med trettio (30) dagars varsel. ESMG har även rätt att omedelbart säga upp eller frysa din prenumeration om ESMG misstänker att du bryter mot dessa Villkor.

Avgift för plus-tjänsten

Prenumerationsavgiften för plus-tjänsten utgörs av en vanligen månatlig avgift och betalas alltid i förskott. Om avgiften är annan än en månatlig framgår vid registrering. Aktuell avgift framgår även din vid din registrering. Avgiften som anges inkluderar moms.

ESMG förbehåller sig rätten att ändra avgiften för plus-tjänsten vid tillsvidareprenumerationer. Den ändrade avgiften gäller då från och med nästkommande period, förutsatt att du inte sagt upp din prenumeration innan perioden löpt ut. En tidsbestämd prenumeration påverkas inte av en eventuell prisändring under den avtalade bindningstiden.

4. BETALNINGSALTERNATIV

Klarna Payments

Som betalningslösning använder ESMG Klarna Payments. Klarna Payments presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att uppnå identifiering kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Payments utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig, till exempel banker. Sedan du har identifierats uppvisar Klarna Payments vilka alternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura är förvalt som betalningsalternativ men du kan givetvis fritt välja något av de andra alternativen såsom direktbetalning via bank eller betalning med kort. Vilka alternativ du erbjuds kan växla från tid till annan. Du kan själv välja om du vill skydda din användning av Klarna Payments med en PIN-kod. För information om din betalning kontakta Klarna via https://www.klarna.com/se/kundservice/.

5. ANVÄNDNING AV PLUS-TJÄNSTEN

Plus-tjänsten får endast användas för privat, icke-kommersiellt bruk. Din prenumeration är personlig och dina rättigheter enligt dessa Villkor får inte överlåtas till någon annan. Du ska förvara dina användaruppgifter till ditt konto säkert och oåtkomliga för andra personer. Om du har skäl att misstänka att någon obehörig har tagit del av dina användaruppgifter ska du snarast underrätta ESMG om detta. Du ansvarar själv för skada som orsakas genom att någon obehörig har använt dina uppgifter.

Du får inte heller använda plus-tjänsten så att ESMG eller annan drabbas av olägenhet eller skada. Notera särskilt vad som gäller om rättigheterna till plus-tjänstens innehåll under punkt 6 nedan.

6. IMMATERIELLA RÄTTIGHETER

Allt innehåll som tillhandahålls genom plus-tjänsten, såsom texter, stillbilder och rörliga bilder, grafik, teckningar och datakoder, skyddas av lagen om upphovsrätt (1960:729) och rättigheterna därtill innehas av ESMG eller dess licensgivare. ESMGs varumärken och kännetecken är skyddade av varumärkesrättslig lagstiftning. Att du skapar ett konto och använder plus-tjänsten ger dig ingen rätt att mångfaldiga, kopiera, överlåta, upplåta, överföra eller i annan form utnyttja sådant innehåll som förekommer i plus-tjänsten och ej heller att använda att ESMGs varumärken och kännetecken.

7. BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

ESMG behandlar dina personuppgifter i enlighet vår personuppgiftspolicy som finns tillgänglig på https://www.esmg.se/personuppgifter/

8. COOKIES

ESMG använder sig av cookies för att ge dig en bättre upplevelse på ESMGs plattformar. Läs mer här: https://www.esmg.se/cookiepolicy/

9. TEKNISKA FÖRUTSÄTTNINGAR

Din tillgång till plus-tjänsten är vid var tid beroende av att du innehar erforderlig hårdvara och mjukvaror, såsom program för webbläsare och e-post, samt abonnemang för Internetanslutning. ESMG åtar sig inget ansvar för din tillgång till hårdvara och mjukvaror och inte heller för funktionaliteten i dessa eller förekommande kostnader som tredje parter, såsom internet- eller mobiltelefonoperatörer, kan betinga sig av dig i anledning av din användning av plus-tjänsten. Plus-tjänsten stöds av de senaste operativsystemen.

10. ANSVARSBEGRÄNSNING

ESMG kan inte hållas ansvarig för plus-tjänstens funktion, tillgänglighet, kvalitet, användbarhet eller säkerhet. Denna ansvarsbegränsning omfattar varje skada, direkt eller indirekt, som kan hänföras till användningen, eller hinder att använda, plus-tjänsten och dess innehåll. ESMG kan inte heller hållas ansvarig för tredje parters innehåll eller information som du kan ha fått del av genom användning av plus-tjänsten.

ESMG har rätt att tillfälligt stänga plus-tjänsten för att genomföra systemunderhåll, uppgradering eller för att vidta andra tekniska åtgärder. ESMG ska, i möjligaste mån, utföra dessa åtgärder med så små störningar som möjligt för dig. ESMG ansvarar inte för skada eller förlust som du kan anse dig lida av på grund av plus-tjänstens begränsningar i tillgång enligt ovan.

11. LÄNKAR

Plus-tjänsten kan innehålla länkar till andra webbplatser som kontrolleras av tredje part. ESMG ansvarar inte för innehåll och överföringar från sådana länkade webbplatser.

12. VILLKORSÄNDRING

ESMG har rätt att ändra dessa Villkor. En villkorsändring träder i kraft tidigast trettio (30) dagar efter det att ändrade villkor har meddelats dig via den e-postadress som du har uppgett vid registrering för plus-tjänsten. Om du inte godtar villkorsändringen kan du inom ovan nämnda 30-dagarsfrist säga upp din prenumeration. En uppsägning kan göras via e-post till kundtjanst@esmg.se. Om du inte sagt upp din prenumeration eller om du använder plus-tjänsten efter det att de nya villkoren trätt i kraft, innebär detta att du anses ha accepterat de nya ändrade villkoren.

13. ÅNGERRÄTT

Om du tecknar en prenumeration som privatperson, har du rätt att ångra ditt köp. Om du vill utnyttja din ångerrätt, måste du meddela oss inom 14 dagar från din beställning av plus-tjänsten. Du kan meddela oss genom att kontakta ESMGs kundtjänst via kundtjanst@esmg.se. På Konsumentverkets hemsida (www.konsumentverket.se) finns en blankett som du kan använda dig av för att utnyttja din ångerrätt.

Om prenumerationen redan är betald vid utövande av ångerrätten kommer vi att återbetala prenumerationsavgiften. Eftersom betalning för plus-tjänsten sker via Klarna Payments, så återbetalas avgiften via Klarna.

14. MEDDELANDEN

Du accepterar att ESMG kan komma att kontakta dig genom den e-postadress du angett vid din registrering, i syfte att informera dig om villkorsändringar eller andra meddelanden hänförliga till din prenumeration eller till plus-jänsten.

Vi använder även din e-post för att skicka dig meddelanden som avser direktmarknadsföring, såsom nyhetsbrev, information och erbjudanden om ESMGs olika tjänster och varumärken. Om du inte vill ta del av dessa meddelanden kan du avanmäla dig antingen genom att använda länken för avanmälan längst ned i mejlet eller genom att ändra kontoinställningar på Min Sida.

15. TILLÄMPLIG LAG OCH TVISTELÖSNING

Dessa Villkor ska tolkas och tillämpas i enlighet med svensk lag. Eventuell tvist ska avgöras av svensk allmän domstol, med Stockholms tingsrätt som första instans. Tvist kan också prövas av Allmänna reklamationsnämnden, vars beslut är en rekommendation till parterna om hur tvisten bör lösas.

16. KONTAKTUPPGIFTER

Du är alltid välkommen att kontakta ESMG via kundtjanst@esmg.se

Ange din värdekod:

Lös in värdekod Stäng
×

Välkommen till vårt lag!

Som plus-medlem har du nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige.se

Tack, ditt köp är nu genomfört. Du har nu tillgång till ALLT material på Hockeysverige, FotbollDirekt, Innebandymagazinet och Svenska Fans (bannerfritt).

×

Grattis, du har nu blivit medlem!

Framöver kommer du få nyhetsbrev från Hockeysverige, glöm inte att du även kan bli plusmedlem för att få tillgång till ALLT material på sajten